Κώστας Μπακογιάννης: Πού πήγε με τον Δήμο μία μέρα πριν τις εκλογές;

Νέα στιγμιότυπα με τον γιο του, Δήμο, μοιράστηκε μέσω social media ο Κώστας Μπακογιάννης.

Κώστας Μπακογιάννης: Πού πήγε με τον Δήμο μία μέρα πριν τις εκλογές;

Στη χθεσινή εκλογική αναμέτρηση ο Κώστας Μπακογιάννης συγκέντρωσε το υψηλό, αλλά όχι αρκετά υψηλό για να του χαρίσει την αυτοδυναμία, ποσοστό του 41,07%. Το τελικό αποτέλεσμα θα κριθεί στον Β’ γύρο των εκλογών την ερχόμενη Κυριακή και μέχρι τότε δεν προβλέπεται λεπτό ξεκούρασης και χαλάρωσης. Μία μέρα πριν τις εκλογές πάντως, ο Κώστας Μπακογιάννης ξέκλεψε λίγο χρόνο και πήγε μία βόλτα με τον μικρό του γιο στο κέντρο της Αθήνας.

Μπαμπάς και γιος περπάτησαν στον Εθνικό Κήπο και ο πολιτικός έγραψε στο προφίλ του στο Instagram:

«Σήμερα είναι η μέρα… για όσα μας έλειψαν. Με τον Δημούλη στον Εθνικό Κήπο.»

Ο Δήμος είναι ντυμένος στα μπλε και στην πλάτη του κρατά ένα πράσινο backpack.

kostas-mpakogiannis.jpg

Ο Κώστας Μπακογιάννης περνά με τα παιδιά του όσο περισσότερο χρόνο μπορεί και παρότι κρατά ένα χαμηλό προφίλ σε ό,τι αφορά την προσωπική του ζωή, ανά περιόδους μοιράζεται μέσω Instagram στιγμιότυπα από την καθημερινότητά του με την οικογένειά του και κυρίως με τα τέσσερα παιδιά του.

https://www.instagram.com/p/CsggcEaIDtb/

Τον μικρό Δήμο τον βλέπουμε συχνότερα μέσα από τις αναρτήσεις της μαμάς του, Σίας Κοσιώνη. Στο παρελθόν η δημοσιογράφος έχει πει για τη μητρότητα :

«Είναι η πιο δύσκολη και πιο σοβαρή δουλειά που έχω κάνει στη ζωή μου, να πλάθεις έναν άνθρωπο… Έναν άνθρωπο, που αύριο μεθαύριο θα έχει έναν ρόλο και η προσωπικότητά του στην κοινωνία θα έχει βάρος, αυτό για εμένα αποτελεί μεγάλη ευθύνη. Ειδικά σε μία εποχή που βλέπουμε πολλά πράγματα να συμβαίνουν, νιώθω πολύ μεγάλη ευθύνη ως μάνα και πολύ μεγάλη ευθύνη ως μάνα αγοριού. Έχω μια ιδιαιτερότητα, γιατί δουλεύω απόγευμα/βράδυ.

Νιώθω τύψεις όπως νιώθω για χιλιάδες πράγματα. Επομένως, λίγο πριν μπω στο δελτίο, ή στο γραφείο, ή στο μακιγιάζ, ή στις σκάλες, ή στο στούντιο, θέλω να του πω καληνύχτα. Το πιο απλό…»

https://www.instagram.com/p/CxyXjj6LzDX/

Η δημοσιογράφος έχει αδυναμία στον μοναχογιό της και δεν το κρύβει. Τα Σαββατοκύριακά της είναι αφιερωμένα στον γιο της και φυσικά, όπως κάθε μαμά, αγχώνεται για εκείνον. Την πρώτη μέρα του Δήμου στο σχολείο, η Σία Κοσιώνη έγραψε στο προφίλ της στο Instagram:

«Πρωτάκι αυτός, πιο πρωτάκι εγώ! Αν με δείτε με κύκλους στα μάτια το βράδυ θα είναι γιατί τη νύχτα ξυπνούσα κάθε μια ώρα από το άγχος μου. Το κολατσιό που του έβαλα μάλλον φτάνει για τρεις μέρες. Τρεις ώρες έκανε να συνέλθει η κουζίνα από το χάος που προκάλεσα. Τρεις φορές του είπα τα ίδια πράγματα. Για τρεις ζωές θα γελάει ο Κωστας μαζί μου! Όλα τέλεια! Τό’χουμε!!! Καλή αρχή σε μικρούς και μεγάλους! 😜😂✌️#backtoschool #school #newschoolyear #1stgrade #myson #mommy #family #ourmornings»

https://www.instagram.com/p/Crsxz50I3VC/
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved