Λύρας-Ζήνα: Φώτο από τα γενέθλια της κόρης τους και το δώρο της Δαλάκα

Η Ηλέκτρα έγινε 12 ετών και αυτές είναι οι αναρτήσεις που έκαναν οι γονείς της και η πολύ καλή της φίλη, Κατερίνα Δαλάκα.

Λύρας-Ζήνα: Φώτο από τα γενέθλια της κόρης τους και το δώρο της Δαλάκα

Ευτυχισμένοι γονείς η Πέγκυ Ζήνα και ο Γιώργος Λύρας καθώς βλέπουν την κόρη τους Ηλέκτρα να μεγαλώνει μέρα με τη μέρα. Το κορίτσι τους έγινε 12 ετών και το γιόρτασαν με ένα υπέροχο πάρτι.

Την τούρτα της Ηλέκτρας μπορεί να μην την είδαμε, είδαμε όμως τον υπέροχο και εντυπωσιακό στολισμό από μπαλόνια.

Η πρώτη ανάρτηση ήρθε από τον μπαμπά Γιώργο Λύρα, που δημοσίευσε φωτογραφία με την κόρη του σχολιάζοντας: «Το μωρό μας έγινε 12❤️❤️❤️».

Ακολούθησε η ανάρτηση της περήφανης μαμάς, Πέγκυ Ζήνα που δημοσίευσε τούτη εδώ τη φωτογραφία γράφοντας: «Ζωη μου έγινες 12🎂❤️🌹Χρόνια σου πολλά φωτεινά όμορφα αγγελούδι μας εισαι όλη μας η ζωή θα είμαστε δίπλα σου σε ότι ονειρεύεσαι σε λατρεύουμε❤️🎉👨‍👩‍👧 @giorgosliras».

giorgos-liras-genethlia-(4).jpg

Εκτός από τους γονείς της Ηλέκτρας Λύρα όμως, αναρτήσεις έκανε και η Κατερίνα Δαλάκα. Βλέπετε η αθλήτρια έχει αδυναμία στην κόρη του Γιώργου Λύρα και της Πέγκυς Ζήνα και το ίδιο ισχύει και από την πλευρά της Ηλέκτρας.

«Χρόνια πολλά μωρό μου, σε αγαπώ πολύ», έγραψε η Κατερίνα Δαλάκα, συνοδεύοντας το insta story που δημοσίευσε έχοντας στην αγκαλιά της την Ηλέκτρα. Λίγο αργότερα ακολούθησε ακόμη ένα story. Αυτή τη φορά, την ανάρτηση την έκανε η Ηλέκτρα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και το αναδημοσίευσε η γνωστή αθλήτρια. Η 12χρονη ευχαριστούσε την αγαπημένη της φίλη για το όμορφο δώρο που της έκανε. Ένα δαχτυλίδι με πράσινη καρδιά.

giorgos-liras-genethlia-(2).jpg

«Σε ευχαριστώ Κατερίνα Δαλάκα», σχολίασε όλο χαρά. Δείτε το δώρο στη φωτογραφία που ακολουθεί.

giorgos-liras-genethlia-(1).jpg
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved