Ελιάνα Χρυσικοπούλου: Η κόρη της «τρύπωσε» στην ντουλάπα της

Η Βικτώρια  μπήκε στην ντουλάπα της μαμάς της και η Ελιάνα Χρυσικοπούλου απαθανάτισε το στιγμιότυπο. 

Ελιάνα Χρυσικοπούλου: Η κόρη της «τρύπωσε» στην ντουλάπα της

Ελιάνα Χρυσικοπούλου

Instagram / elianoula

Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου είναι ενεργή στα social media και μέσα από ττον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράζεται στιγμιότυπα από τη δουλειά της, σκέψεις, απόψεις της, outfits που της αρέσουν και φυσικά στιγμιότυπα με τις κόρες της, Ισαβέλλα και Βικτωρία.

Στα μέσα του Σεπτέμβρη είχε γράψει σε ανάρτησή της τις εξής σκέψεις:

«Εσύ που έχεις μωρά και μικρά παιδιά, θέλω να θυμάσαι ότι, κάπου παρακάτω, η φάση φτιάχνει. Η παραλία γίνεται ξανά ξεκούραση, ακόμα και αν έχεις παραπάνω από ένα παιδί, ακόμα κι αν τα προσέχεις μόνη σου/μόνος σου (εγώ και η @keni_f έχουμε 4 στο σύνολο και λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων του συζύγου της, συχνά είμαστε οι 2 μας - και μη φανταστείς ότι είναι και τίποτα ήσυχα…). Και στην ξαπλώστρα θα ξαναξαπλώσεις, και το βιβλίο σου θα ξαναδιαβάσεις όσο ψάχνουν κοχύλια και καβούρια και φωτογραφίες θα ξαναβγάλεις και τα μικρά σου παιδιά θα γίνουν η παρέα σου (αν και τις περισσότερες στιγμές θα προτιμάνε την παρέα των φίλων τους και σε σένα να έρχονται μόνο για να σου δείξουν τα «λάφυρά τους» ή πχ για να τους ξεμπλέξεις ένα αλυσιδάκι). Οπότε, αν είσαι σε απόγνωση/υπερκόπωση, κάνε υπομονή. Και εμένα μου το έλεγαν και δεν το πίστευα. Η φάση φτιάχνει.»

eliana-xrusikopoulou-paralia-kores.jpg

Πηγή φωτογραφίας: Instagram / elianoula

Η Ισαβέλλα και η Βικτωρία έχουν δύο χρόνια διαφορά. Πηγαίνουν δημοτικό, είναι δραστήριες και με έντονο ταπεραμέντο, όπως η μαμά τους. Αρκεί να σας θυμίσουμε ότι η Ισαβέλλα είχε τούρτα φίδι για τα 8α γενέθλιά της ή ότι και οι δύο κάνουν αναρρίχηση.

eliana_xrusikopoyloy_kores_anarrixisi_2.jpg

Πηγή φωτογραφίας: Instagram / elianoula

Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου έχει χιούμορ και αυτό αποτυπώνεται και μέσα από τις αναρτήσεις για τις κόρες της. Σε μία από τις πιο πρόσφατες, έδειξε την επιδρομή της Βικτώριας στην ντουλάπα της. Ο Βενιαμής της οικογένειας άνοιξε την ντουλάπα της δημοσιογράφου και άρχισε να ψαχουλεύει αφού πρώτο σκαρφάλωσε στο χαμηλό ράφι για να βλέπει καλύτερα τι υπάρχει μέσα.

eliana-xrusikopoulou.jpg

Πηγή φωτογραφίας: Instagram / elianoula

«Εισβολέας» έγραψε η δημοσιογράφος και αυτό είνια μόνο ένα από τα απολαυστικά στιγμιότυπα που έχει αναρτήσει με τις κόρες της. Παρακάτω μερικά ακόμα.

https://www.instagram.com/p/CsbrqcGNKZR/
https://www.instagram.com/p/CfPWy01tuOt/
https://www.instagram.com/p/CZmsSNWNKSN/
https://www.instagram.com/p/CWYTQobtvf4/
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved