Όλες οι φωτογραφίες της Ελένης Φουρέιρα με τον μικρό της πρίγκιπα

Φωτογραφίες της τραγουδίστριας με τον γιο της.

Όλες οι φωτογραφίες της Ελένης Φουρέιρα με τον μικρό της πρίγκιπα

instagram/foureira

H Ελένη Φουρέιρα και ο Αλμπέρτο Μποτία υποδέχτηκαν στη ζωή τον γιο τους, στις 7 Φεβρουαρίου του 2023. Έκτοτε διανύουν τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής τους.

Από εκείνη την πρώτη στιγμή η τραγουδίστρια έχει μοιραστεί με τους θαυμαστές της μερικές φωτογραφίες και στιγμιότυπα με τον μικρό της πρίγκιπα.

Μπορεί να μην έχει δημοσιεύσει ακόμη φωτογραφίες με το πρόσωπο του μικρού της, αλλά σύμφωνα με γνωστούς και φίλους της Ελένης Φουρέιρα, ο μικρός είναι πολύ γλυκός και όμορφος.

https://www.instagram.com/p/CvsVzX-NC2C/

Οι δηλώσεις για τον γιο της

Η τραγουδίστρια τρεις μήνες μετά τη γέννηση του Μποτία Jr. επέστρεψε στα μουσικά της καθήκοντα και τις συναυλίες της. Μάλιστα το «Reborn Tour» ήταν sold out από την πρώτη κιόλας στιγμή.

Σε δηλώσεις της στις τηλεοπτικές κάμερες είχε μιλήσει για τη μητρότητα και όλα τα πρωτόγνωρα συναισθήματα της μητρότητας.

«Είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένη και πάρα πολύ αγχωμένη. Νιώθω σαν να το κάνω πρώτη φορά, δε μπορώ να το εξηγήσω. Τώρα που με ρωτάτε για το μωρό μπορεί να αρχίσω να κλαίω. Νομίζω ήταν αυτό που έλειπε από τη ζωή μου. Νιώθω πιο ολοκληρωμένη σαν άνθρωπος. Ευχαριστώ πολύ τον Θεό που μου έφερε το παιδί μου, είμαι πολύ ευτυχισμένη, πολύ χαρούμενη».

https://www.instagram.com/p/CtW0RyoNJAc/

Εκτός από τη μητρότητα όμως, αναφέρθηκε και στη σχέση της με τον πατέρα του παιδιού της και μεγάλο της έρωτα, Αλμπέρτο Μποτία.

«Η σχέση μας με τον Αλμπέρτο μετά το μωρό έχει γίνει πολύ καλύτερη. Τον θαυμάζω πολύ περισσότερο, τον αγαπώ πολύ περισσότερο, τον έχω ερωτευτεί πιο πολύ. Όταν βλέπεις τον άνθρωπο που αγαπάς να είναι τόσο καλός μπαμπάς, νομίζω δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα στον κόσμο».

Σε ποιον μοιάζει το μωρό της Ελένης Φουρέιρα;

Η Ελένη Φουρέιρα σε δηλώσεις που είχε κάνει το πρώτο διάστημα είχε πει: «Το μωρό, μέχρι πριν 2-3 εβδομάδες ήταν ίδιο ο πατέρας του, όσο μεγαλώνει τον βλέπω και λέω ότι είναι σαν να βλέπω εμένα, όσο μεγαλώνει παίρνει κι από εμένα κάτι, θα είναι μίξη νομίζω».

https://www.instagram.com/p/CsOhcpBNuIC/

Το όνομα που θα δώσουν Φουρέιρα και Μποτία στον γιο τους

Εδώ και λίγο καιρό, το όνομα αποκαλύφθηκε. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του youweekly.gr, ο γιος της Ελένης Φουρέιρα και του Αλμπέρτο Μποτία θα πάρει το όνομα, Λέανδρος.

Αρκετά όμως με τις πληροφορίες. Ήρθε η στιγμή να δείτε και να απολαύσετε τις τρυφερές και «cute» φωτογραφίες του Μποτία Jr.

Enjoy!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved