Χριστίνα Μπόμπα: Στο κολυμβητήριο με τις κόρες της και οι μουτζούρες στο πρόσωπό της

Μια multitasking μαμά η Χριστίνα Μπόμπα.

Χριστίνα Μπόμπα: Στο κολυμβητήριο με τις κόρες της και οι μουτζούρες στο πρόσωπό της

«[...], η μητρότητα δε βιώνεται με τον ίδιο ακριβώς τρόπο από κάθε μητέρα, πράγμα απολύτως φυσιολογικό και αναμενόμενο. H κάθε γυναίκα είναι διαφορετική και το κάθε παιδί μοναδικό, με τη δική του προσωπικότητα και τις δικές του ιδιαίτερες ανάγκες από τη μητέρα του», είχε γράψει η ψυχολόγος μας, Μυρτώ Κογεβίνα σε ένα άρθρο που εξηγούσε τι είναι η μητρότητακαι εμείς το δανειζόμαστε για να αρχίσουμε το άρθρο μας για τη Χριστίνα Μπόμπα και τα κορίτσια της.

Βλέπετε, όντως η μητρότητα δε βιώνεται με τον ίδιο ακριβώς τρόπο. Κάθε μητέρα είναι διαφορετική και κάθε παιδί είναι διαφορετικό επίσης. Το ίδιο συμβαίνει και με τη Χριστίνα Μπόμπα, που λίγο ή πολύ, οι διαδικτυακές της «φίλες» τη «σταυρώνουν» για το τι κάνει καλά και τι όχι.

mpompa-douleia.jpg

Για εκείνη και τα παιδιά της (συγγνώμη που θα σας το χαλάσουμε) τα κάνει όλα τέλεια. Είναι μια καταπληκτική μαμά, που κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να μεγαλώνουν σε ένα ευτυχισμένο περιβάλλον τα παιδιά της, έχοντας πολλά ερεθίσματα και πολλές αναμνήσεις.

Το τελευταίο διάστημα, τρέχει σε νέες δραστηριότητες τις κόρες της και τα κορίτσια μαθαίνουν νέα πράγματα τόσο για τα ζώα, όσο και για τη φύση. (Δείτε εδώ μερικές αναρτήσεις).

Εκτός από αυτά τα νέα πράγματα όμως, κάποιες συνήθειες δεν αλλάζουν. Η μία από αυτές, είναι το κολυμβητήριο. Τα κορίτσια από μωρά κάνουν κολύμβηση και συνεχίζουν να κάνουν μέχρι και σήμερα. Μάλιστα αυτό που δεν έχει αλλάξει επίσης, είναι η συντροφιά που έχουν μαζί τους. Τα αγαπημένα τους λούτρινα κουκλάκια.

kolimvisi-koritsia.jpg

Ακόμη μια συνήθεια που αρέσει στις δίδυμες Αριάνα και Φιλίππα; Η ζωγραφική. Ζωγραφίζουν ό,τι βρεθεί στο πέρασμά τους. Αγαπημένος τους καμβάς; Το πρόσωπο και το σώμα του μπαμπά και της μαμάς.

Θυμάστε στο παρελθόν τούτες τις φωτογραφίες;

Ε, αυτή που θα δείτε παρακάτω είναι καινούρια. Η μαμά Χριστίνα Μπόμπα, μετά το γραφείο επέστρεψε σπίτι και άφησε την Αριάνα και τη Φιλίππα να της ζωγραφίσουν το πρόσωπο.

mpompa-picasso-koritsia.jpg

Αλήθεια, εσείς πότε ήταν η τελευταία φορά που καθίσατε να σας ζωγραφίσουν τα παιδιά σας;

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved