Χριστίνα Μπόμπα: Τι κάνουν 20 λεπτά τη μέρα οι μικρές

Τα κορίτσια της Χριστίνας Μπόμπα έχουν πρόγραμμα!

Χριστίνα Μπόμπα: Τι κάνουν 20 λεπτά τη μέρα οι μικρές

Όλες οι μαμάδες για να διαχειριστούν τον χρόνο των παιδιών τους, δημιουργούν πρόγραμμα και ρουτίνα. Μόνο έτσι τα παιδιά ξέρουν τι έχει η μέρα τους, νιώθουν ασφάλεια μέσα στη ρουτίνα τους και φυσικά δεν ξεφεύγουν ζητώντας περισσότερο χρόνο σε βόλτες ή μπροστά στην τηλεόραση.

Όσοι και όσες ακολουθείτε τη Χριστίνα Μπόμπα στο Instagram γνωρίζετε από πρώτο χέρι ότι κάνει τα πάντα για να περάσει παραγωγικό, δημιουργικό και ποιοτικό χρόνο με τα κορίτσια της. Μάλιστα οι τελευταίες αναρτήσεις δείχνουν ακόμη μια αγαπημένη δραστηριότητα των κοριτσιών εκτός από αυτές που γνωρίζαμε (κολυμβητήριο και messy play).

Όπως βλέπετε επισκέπτονται μια φάρμα όπου ταΐζουν ζώα, ζωγραφίζουν, κάνουν πικ νικ και γενικότερα έρχονται σε επαφή με τη φύση.

Αυτό όμως δεν είναι το μόνο που κάνουν. Και ενώ μπορεί κάποιοι να περίμεναν ότι όσο βρίσκονται τα κορίτσια στο σπίτι θα κάνουν χρήση οθονών (κινητά, τάμπλετ κ.λ.π.) χωρίς έλεγχο, η μαμά Χριστίνα έχει πρόγραμμα και σε αυτό. Όσο εκείνη κάνει 20 λεπτά yoga την ημέρα, τα κορίτσια έχουν 20 λεπτά οθόνης για να δουν τις αγαπημένες τους σειρές, Πέππα το Γουρουνάκι και Bluey.

«Οι μικρούλες μας έχουν 20 λεπτά screen time τη μέρα, και η μαμά 20 λεπτά yoga time τη μέρα! By the way το αγαπημένο πρόγραμμα της μαμάς η Bluey και των κοριτσιών η Πέππα!», έγραψε η Χριστίνα Μπόμπα συνοδεύοντας το insta story που δείχνει τα κορίτσια στον καναπέ να βλέπουν τηλεόραση και εκείνη να κάνει yoga δίπλα τους.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved