Χριστίνα Μπόμπα: Έβαλε τις κόρες τις για ύπνο και η μία είχε διάθεση για παιχνίδια

Η ανάρτησή της στο Instagram.

Χριστίνα Μπόμπα: Έβαλε τις κόρες τις για ύπνο και η μία είχε διάθεση για παιχνίδια

Η Χριστίνα Μπόμπα τα τελευταία δύο χρόνια είναι μια φουλ τάιμ μαμά και ο χρόνος της είναι μοιρασμένος μεταξύ της δουλειάς της και των δύο κοριτσιών της. Κάνει τα πάντα για να περνά ποιοτικό χρόνο μαζί τους και από τις αναρτήσεις της φαίνεται ότι αφιερώνει πολύ χρόνο γενικότερα μαζί με τα κορίτσια της.

Σε συνέντευξη που είχε δώσει πριν αρκετό καιρό στον Alpha Κύπρου είχε πει ότι τον πρώτο καιρό με τα κορίτσια, είχε πανικοβληθεί με δύο μωρά μέσα στο σπίτι.

«Όταν γέννησα για μένα ήταν μια συγκλονιστική εμπειρία, όπως για κάθε γυναίκα. Άλλαξε όλη μου η ταυτότητα. Εκτός ότι ήρθε όλη αυτή η καταιγιστική αγάπη προς τις μικρές, αγάπησα και τον εαυτό μου περισσότερο. Άκουγα το κορμί μου, δεν πλακώθηκα στις γυμναστικές και στις δίαιτες όταν θήλαζα ή λίγο πιο μετά», ανέφερε και συμπλήρωσε. «Όταν πρωτογέννησα και είχα δύο μωρά στο σπίτι και έπρεπε να τα θηλάσω, δεν κοιμόμουν ποτέ και έκλαιγαν μαζί ταυτόχρονα και δεν ήξερα ποια να θηλάσω πρώτα. Εκεί έχασα εντελώς το μυαλό μου και για δύο μήνες ήμουν σαν ζόμπι. Μεγάλο ρόλο για να βρω ξανά τον εαυτό μου έπαιξε και ο Σάκης, ήταν πολύ υποστηρικτικός. Εκείνο το διάστημα παραγκωνίστηκε τελείως και παρόλα αυτά ήταν βράχος δίπλα μου», εξομολογήθηκε στη συνέχεια.

Τώρα όμως τα έχει βάλει όλα σε μια σειρά και έχει σειρά, πρόγραμμα και ρουτίνα που τη βοηθούν να τα βγάλει πέρα καθημερινά.

1688104058108-501808685-mpompa-xristina-kores.jpg

Μια τέτοια ρουτίνα αποκάλυψε ότι έχει και το βράδυ. Μέσα από το προσωπικό κανάλι επικοινωνίας με τις διαδικτυακές της φίλες, αποκάλυψε ένα κομμάτι της βραδινής τους ρουτίνας.

Η Χριστίνα Μπόμπα ξαπλώνει μαζί τους και τους διαβάζει παραμύθια για να τις πάρει ο ύπνος. Αυτό έκανε και πριν λίγες μέρες, μόνο που η μία (δεν αποκάλυψε αν ήταν η Αριάνα ή η Φιλίππα) δεν κοιμήθηκε όπως η αδερφή της. Το μάτι ήταν «γαρίδα» και ενώ περίμενε να κοιμηθεί, κάθε 10 λεπτά της έλεγε «μαμά, πάμε να παίξουμε».

mpompa-anartisi.jpg
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved