Χριστίνα Μπόμπα: Ο νέες φωτογραφίες των διδύμων και οι matchy φόρμες που φορούν

Οι μικρές Φιλίππα και Αριάνα με ίδια ρούχα!

Χριστίνα Μπόμπα: Ο νέες φωτογραφίες των διδύμων και οι matchy φόρμες που φορούν

Μετά από μια ίωση που πέρασε η Χριστίνα Μπόμπα επέστρεψε στις αναρτήσεις με τα κορίτσια της και μερικούς ακόμη φίλους της, που την επισκέφθηκαν.

Συγκεκριμένα, η 35χρονη Influencer, που τον Αύγουστο έκανε ένα μικρό διάλειμμα από τα social media, δημοσίευσε φωτογραφίες των κοριτσιών της, δείχνοντας στους διαδικτυακούς της φίλους πώς παίζουν με την κολλητή τους φίλη στο πάρκο και στη συνέχεια με τον δικό της φίλο, τον ηθοποιό, Αγησίλαο Μικελάτο.

mpompa-mikelatos.jpg

και οι matchy φόρμες που φορούν

Όπως θα δείτε ο Αγησίλαος, έχει πιέσει στα πατώματα για χάρη των τριών κοριτσιών, που παίζουν μαζί του. Εκτός από την Αριάνα και τη Φιλίππα μαζί του παίζει και η κόρη της ηθοποιού, Γιολάντας Καλογεροπούλου, που γνωρίσαμε μέσα από τον ρόλο της Δάφνης στη σειρά Ταμάμ, πριν μερικά χρόνια, Ηλέκτρα.

Η Ηλέκτρα και τα κορίτσια είναι αχώριστες φίλες. Μάλιστα περνούν πολύ χρόνο μαζί και δεν είναι λίγες οι φορές που τόσο η Χριστίνα Μπόμπα όσο και η κουμπάρα της, Γιολάντα (έχει βαφτίσει την Αριάνα, όσοι δεν το θυμάστε) κάνουν μικρές και μεγάλες εξορμήσεις μαζί.

https://www.instagram.com/p/CtbavF8KDBZ/

Μάλιστα χθες τα κορίτσια πήγαν και μια βόλτα στην παιδική χαρά για να περάσουν λίγο χρόνο πριν επιστρέψουν στο σπίτι και ρίξουν στα πατώματα τον Αγησίλαο.

paidiki-xara-ariana-filippa.jpg

Δείτε μερικά ακόμη στιγμιότυπα από τη βόλτα των τριών κοριτσιών, έτσι όπως τις δημοσίευσε η Γιολάντα Καλογεροπούλου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Αυτό που τράβηξε τα βλέμματα; Το outfit των διδύμων.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved