Ρούλα Κορομηλά: Η μοναδική φώτο από τα σχολικά της χρόνια με μπλε μαθητική ποδιά

Μια σπάνια φωτογραφία από τα μαθητικά της χρόνια δημοσίευσε η Ρούλα Κορομηλά.

Ρούλα Κορομηλά: Η μοναδική φώτο από τα σχολικά της χρόνια με μπλε μαθητική ποδιά

Η Ρούλα Κορομηλά είναι αρκετά ενεργή στα social media. Μάλιστα δεν είναι λίγες οι φορές που αναρτά φωτογραφίες και βίντεο με την αγαπημένη της ανιψιά και κόρη του αδερφού της, Θανάση.

Τελευταία ανάρτηση που έκανε με το κορίτσι της; Τούτη εδώ, που δείχνει τη Ρούλα Κορομηλά και τη μεγάλη της αδυναμία να ποζάρουν, με την ίδια να σχολιάζει: «Η ζωή είναι ωραία!». Πώς να μην είναι ωραία όταν έχεις στη ζωή σου ένα πλάσμα που σου ομορφαίνει τη ζωή.

https://www.instagram.com/reel/CvcDMk9Nf_-/

Η φωτογραφία με τη σχολική ποδιά

Στον λογαριασμό της όμως, η Ρούλα Κορομηλά αναρτά πού και πού φωτογραφίες από το παρελθόν της. Πριν λίγες μέρες δημοσίευσε φωτογραφία που τη δείχνει να φορά σχολική ποδιά. Τη φωτογραφία, όπως η ίδια αποκάλυψε, της την έστειλε ένας παλιός της συμμαθητής που την είχε φυλάξει. Η ίδια δεν είχε φωτογραφίες από τα σχολικά - μαθητικά της χρόνια και αυτή είναι η μοναδική φωτογραφία της αγαπημένης μας Ρούλας με μπλε σχολική ποδιά.

«Όταν φορούσαμε/σα μπλε μαθητική πόδια με αποσπώμενο λευκό γιακά.
Θυμάμαι πως η μητέρα μου είχε ράψει πολλούς λευκούς γιακάδες κ έπρεπε καθημερινά να τους ελέγχει κ να τους αντικαθιστά ….😘
Δεν είχα φωτό από σχολικά ,μαθητικά μου χρόνια κ ευτυχώς που πρόσφατα είδα ένα συμμαθητή μου ο οποίος είχε φυλάξει αυτή την φωτογραφία μέχρι κ σήμερα. 🙏🏻❤️».

roulakoromila_sxoliki-podia-fotografia.jpg

Σπάνιες παιδικές φωτογραφίες της Ρούλας Κορομηλά

Η Ρούλα Κορομηλά δεν ανεβάζει συχνά φωτογραφίες από τα παιδικά της χρόνια, γι' αυτό και αυτή που τη δείχνει με τη σχολική ποδιά, αγαπήθηκε από τους διαδικτυακούς της φίλους, που γέμισαν τον τοίχο της με σχόλια, emoji αγάπης και φυσικά πολλά likes.

Όπως η ίδια ανέφερε δεν έχει φωτογραφίες με σχολική ποδιά, έχει όμως φωτογραφίες που τη δείχνουν παιδί και που μάλιστα έχει δημοσιεύσει στον λογαριασμό της στο Instagram.

Δείτε μερικές από αυτές στη παρακάτω, μαζί με τα σχόλια που τις συνόδευσε.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved