Μαρία Ηλιάκη: Έβαλε τα κλάματα με το δώρο της κόρης της

Η ανάρτηση που έκανε στο Instagram και η φωτογραφία με το δώρο της Κατερίνας. 

Μαρία Ηλιάκη: Έβαλε τα κλάματα με το δώρο της κόρης της

Ευσυγκίνητη μαμά, η Μαρία Ηλιάκη. Μετά από καιρό αποφάσισε να κάνει ένα Q&A με τις διαδικτυακές της φίλες και εκεί που απαντούσε σε ερωτήσεις γύρω από τη μητρότητα και όχι μόνο, δημοσίευσε μια φωτογραφία με το δώρο που της πρόσφερε η κόρη της για πρώτη φορά.

«Δώστε μου λίγο χρόνο. Η κόρη μου, μου έφερε για πρώτη φορά λουλούδια και κλαίω», σχολίασε κάτω από τη φωτογραφία που δείχνει τα λουλούδια που μάζεψε η κόρη της, μέσα σε ένα ποτήρι.

maria-hliaki-doro.jpg

Η Μαρία Ηλιάκη σε συνέντευξη που είχε δώσει στο Queen.gr και την Κατερίνα Μπούσιου, είχε μιλήσει για τη μητρότητα και για το αν είναι άνετη μαμά ή alert.

«Όσο περνάει ο καιρός, ανησυχώ και περισσότερο για την μικρή. Κάθε μήνα όμως που περνάει, την αγαπώ όλο και περισσότερο. Με αποτέλεσμα κάθε μήνα να αγχώνομαι και περισσότερο. Την έντυσα καλά; Την τάισα σωστά; Θα κοιμηθεί καλά το βράδυ; Τώρα που μιλάμε για παράδειγμα την κοιτώ συνέχεια από την κάμερα. Περάσαμε και τον κορωνοϊό πρόσφατα και αυτές τις 2 εβδομάδες αγχώθηκα πάρα πολύ. Έχω την αγωνία της μάνας που όταν το άκουγα παλιά μου φαινόταν υπερβολική, αλλά να τώρα που το λούζομαι! (γελάει). Φαντάσου πως ανησυχώ τώρα που είναι στο δίπλα δωμάτιο. Όταν μεγαλώσει και αρχίσει να βγαίνει τι θα κάνω; Πιστεύω ότι θα βάζω πέντε περούκες, καπαρντίνα και θα την παρακολουθώ».

To Q&A και οι απαντήσεις που έδωσε η Μαρία Ηλιάκη

Εκτός από τη φωτογραφία με τα λουλούδια όμως η Μαρία Ηλιάκη δημοσίευσε και άλλες φωτογραφίες ή βίντεο, απαντώντας σε ερωτήσεις γύρω από τη μητρότητα. Παρακάτω ακολουθούν μερικές από αυτές που ξεχωρίσαμε.

Μια διαδικτυακή της φίλη τη ρώτησε αν η Κατερίνα πάει σχολείο. Όπως αποκάλυψε η Μαρία Ηλιάκη, η κόρη της θα πάει στον παιδικό μόλις γίνει τριών.

maria-iliaki.jpg

««H Κατερινούλα μου δεν πηγαίνει ακόμη παιδικό. Έχουμε αποφασίσει να τη στείλουμε μόλις γίνει τριών! Και ακόμη είναι 2 και κάτι!».

Η επόμενη ερώτηση είχε να κάνει με τον θηλασμό και πόσους μήνες θήλασε. Σε αυτή την ερώτηση η Μαρία Ηλιάκη απάντησε:

maria-iliaki-erotiseis.jpg

«Θήλασα 10 μήνες, όχι όμως αποκλειστικά. Έδινα και έξτρα γαλατάκι γιατί δεν έφτανε το δικό μου. Όμως όσο είχα γάλα το συνέχιζα γιατί μου άρεσε πάρα πολύ η αίσθηση του να είναι το μωρό στο στήθος. Αυτές οι στιγμές ήταν πάρα πολύ ωραίες. Έχω αρχίσει και τις νοσταλγώ. Σταμάτησα εκεί στον 10ο μήνα γιατί κουράστηκα πάρα πολύ με το θέμα του ύπνου. Ήθελα λίγο να αρχίσω να κοιμάμαι και το γάλα λιγόστευε σιγά-σιγά... οπότε δέκα μήνες θήλασα!».

Η Μαρία Ηλιάκη όμως απάντησε και για το εάν τη βοήθησαν κάποια βιβλία για μέλλουσες μαμάδες, αν είχε άγχος όταν μπήκε στον μήνα της και αν έχει φάει ζάχαρη η κόρη της. Οι απαντήσεις της, βρίσκονται παρακάτω.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved