Χριστίνα Μπόμπα: Το παιχνίδι με τις δίδυμες μετά από ξενύχτι

«Παλιά μετά το hangover  κοιμόμασταν όλη μέρα. Τώρα παίζουμε πλαστελίνες», σχολίασε με χιούμορ η  digital creator.

Χριστίνα Μπόμπα: Το παιχνίδι με τις δίδυμες μετά από ξενύχτι

Χριστίνα Μπόμπα

Instagram/chrismpo

Η Χριστίνα Μπόμπα το περασμένο Σάββατο ( 23/9) πάντρεψε την καλή της φίλη Εύα Δραγωνέα με τον εκλεκτό της καρδιάς της Αντώνη Φιοράκη.

Στον λογαριασμό της στο Instagram δημοσίευσε αρκετά στιγμιότυπα τόσο από την προετοιμασία της νύφης όσο και από μυστήριο καθώς και από το γλέντι που ακολούθησε, γράφοντας χαρακτηριστικά: « Να μας ζήσουν!We you @evadragonea & @fiorakisΕίμαι τυχερή που πάντρεψα το πιο κουλ και γλυκό ζευγάρι!Περάσαμε φανταστικά 🤍».

https://www.instagram.com/p/CxkokN4KUPx/

Το παιχνίδι με τις δίδυμες

Τα ξενύχτια όμως όταν έχεις παιδιά δεν θυμίζουν στο ελάχιστο εκείνα πριν γίνεις γονιός. Εκτός κι αν φροντίσεις να κοιμηθούν αλλού ώστε να μπορέσεις κι εσύ να μην ξυπνήσεις από το άγριο χάραμα.

Δεν γνωρίζουμε αν η Χριστίνα Μπόμπα με τον Σάκη Τανιμανίδη κατάφεραν να κοιμηθούν λίγο περισσότερο το πρωί μετά το γλέντι, το βέβαιο όμως είναι ότι δεν ξύπνησαν την ώρα που ήθελαν καθώς οι δίδυμες είχαν όρεξη για παιχνίδι.

Κάθισαν λοιπόν και έπαιξαν με τις πλαστελίνες. «Παλιά μετά το hangover κοιμόμασταν όλη μέρα. Τώρα παίζουμε πλαστελίνες», ήταν το σχόλιο της Χριστίνας Μπόμπα σε insta story που ανέβασε.

mpompa-me-kores.jpg

Η Χριστίνα Μπόμπα με την Αριάνα και τη Φιλίππα περνούν πολύ από τον χρόνο τους παίζοντας στο σπίτι και πηγαίνοντας στην παιδική χαρά.

Στην ηλικία που είναι τα κορίτσια η παιδική χαρά είναι από τους αγαπημένους τους χώρους καθώς συνδυάζει πολλές δραστηριότητες μαζί.

xristina-mpompa-(2).jpg

Η μαμά Χριστίνα πολλές φορές έχει μοιραστεί στιγμιότυπα των διδύμων από την παιδική χαρά που αποτελεί μέρος της ρουτίνας τους.

mpompa-me-didimes-stis-kounies-(2).jpg
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved