Αλεξάνδρα Ταβουλάρη: Δημοσίευσε φωτογραφία της κόρης της μετά από καιρό

Η μικρή Μάιρα είναι 3,5 ετών και έχει μεγαλώσει πολύ.

Αλεξάνδρα Ταβουλάρη: Δημοσίευσε φωτογραφία της κόρης της μετά από καιρό

Η Αλεξάνδρα Ταβουλάρη δεν δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες με την κόρη της. Ο περισσότερες αναρτήσεις της στο Instagram αφορούν τη δουλειά της και την τέχνη, ενώ εκείνες που αποτυπώνουν στιγμιότυπα από την οικογενειακή της ζωή είναι πολύ λιγότερες.

Να σας θυμίσουμε ότι την Αλεξάνδρα Ταβουλάρη τη γνωρίσαμε μέσα από την δραματική σειρά του Antenna «Γυναίκα χωρίς όνομα». Πέρυσι την είδαμε στο πλευρό του Φοίβου Δεληβοριά στη σειρά της ΕΡΤ, «Τα νούμερα», και φέτος ακούγεται ότι θα πρωταγωνιστεί σε μία νέα σειρά του Alpha με συμπρωταγωνιστές τους Γιάννη Τσορτέκη και Γιώργο Πυρπασόπουλο.

https://www.instagram.com/p/CoNkjmor9h-/

Η κόρη της ηθοποιού, Μάιρα, γεννήθηκε τον Μάιο του 2020. Το πρώτο διάστημα η ηθοποιός δημοσίεσε συχνά φωτογραφίες της. Παρακάτω στιγμιότυπα από τα πρώτα της γενέθλια, την βάφτισή της και τις βόλτες στο κέντρο της πόλης.

https://www.instagram.com/p/CRJEcIapXdy/
https://www.instagram.com/p/COru53fpCfn/
https://www.instagram.com/p/CT9fhdYAUpX/

Η νέα ανάρτηση με την κόρη της

Μία νέα φωτογραφία της Μάιρα δημοσίευσε πρόσφατα η ηθοποιός. Η μικρούλα τρέχει στον δρόμο και η Αλεξάνδρα Ταβουλάρη γράφει στην ανάρτησή της «running love».

tavoulari-alexandra.jpg

Η ηθοποιός είχε βρεθεί μερικούς μήνες πριν στην εκπομπή «Μαμά-δες» της ΕΡΤ και μεταξύ άλλων μίλησε για τη μητρότητα και την δική της εμπειρία τοκετού.

«Ήρθε εύκολα και γεννήθηκε εύκολα. Το σημαντικό είναι ότι “έμπλεξα” με μια ομάδα, μια “συμμορία” που συνεργάζεται με τον γιατρό μου, απαρτίζεται από τρεις μαίες και ξεγεννάνε και στο σπίτι. Βρισκόμουν στην αίθουσα που πας πριν την αίθουσα τοκετού, που περνάς όλους τους πόνους κτλ, και ξαφνικά άνοιξε η πόρτα και μπήκε ο γιατρός μου με τη μαία με φακό από κινητό. Θεωρούν ότι το παιδί επειδή αντιλαμβάνεται εκείνη τη στιγμή και είναι μια πολύ στρεσογόνα κατάσταση και για το παιδί και τη μητέρα, υπάρχει περίπτωση μετακινώντας τη μητέρα να υπάρξει επιπλοκή…» είπε.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved