Χριστίνα Μπόμπα: Στις συνήθειές της ξανά - Στην παιδική χαρά με τα κορίτσια της

Μετά το ταξίδι αστραπή στην Ιταλία, η Χριστίνα Μπόμπα επέστρεψε στις δίδυμες κόρες της και τις συνήθειές της.

Χριστίνα Μπόμπα: Στις συνήθειές της ξανά - Στην παιδική χαρά με τα κορίτσια της

Ποιες είναι αυτές οι συνήθειες; Το κολυμβητήριο και φυσικά το πάρκο και η παιδική χαρά που πηγαίνει με την Αριάνα και τη Φιλίππα. Στη φωτογραφία που δημοσίευσε φαίνεται να κάθεται επάνω σε μια κούνια, έχοντας περασμένο στο λαιμό το παγούρι με το νερό των κοριτσιών.

xristina-mpompa-(2).jpg

Η παιδική χαρά η αγαπημένη τους δραστηριότητα

Η Χριστίνα Μπόμπα έχει δείξει αρκετές φορές μέρα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ότι η παιδική χαρά είναι κάτι που αρέσει στα κορίτσια της, γι' αυτό άλλωστε και πηγαίνουν καθημερινά εκεί για παιχνίδι.

Φήμες για μια δεύτερη εγκυμοσύνη

Δεν έχουν περάσει αρκετές μέρες, από τη στιγμή που η Χριστίνα Μπόμπα εμφανίστηκε ξανά στα social media, κάνοντας χαρούμενους τους διαδικτυακούς της φίλους.

Όλο αυτό το διάστημα, οι φήμες για μια εγκυμοσύνη, έδιναν και έπαιρναν, η ίδια όμως έδωσε την απάντησή της μέσα από ένα Q&A που έκανε.

«Αν είχα 1 ευρώ κάθε φορά που θα απαντούσα αυτή την ερώτηση, θα ήμουν ο πιο πλούσιος άνθρωπος στον κόσμο. Αν η ερώτηση υποκινείται από ότι πήρα λίγα κιλά το καλοκαίρι, απλά πήρα λίγα κιλά το καλοκαίρι, γιατί είχα κουραστεί και είχε όρεξη να φάω. Αν η ερώτηση υποκινείται από το break που έκανα από τα social media, πολλές φορές θέλεις να κάνεις κάτι για τον εαυτό σου, όπως είπα και όχι για το ότι είσαι έγκυος ή για κάποιον άλλον εξωτερικό παράγοντα. Δεν είμαι έγκυος, απλά έφαγα και ήθελα να ξεκουραστώ».

Όταν τα δημοσιεύματα φέρνουν σε δύσκολη θέση μια γυναίκα

https://www.instagram.com/p/CxTRVueKsSc/

Δεν είναι λίγες οι φορές που αρκετά δημοσιεύματα φέρνουν σε άσχημη θέση μια γυναίκα και δη διάσημη, που δεν έχει κάνει παιδί, είτε από επιλογή, είτε όχι. Αυτό το τελευταίο, την επιλογή δηλαδή. Δεν μπορείς να ξέρεις αν μια γυναίκα προσπαθεί να κάνει παιδί, αν έχει κάνει προσπάθειες εξωσωματικής γονιμοποίησης, αν έχει πρηστεί εξαιτίας των φαρμάκων και των ορμονών ή απλά άφησε τον εαυτό της να φάει ελεύθερα, χωρίς να μετρά θερμίδες και χωρίς να προσέχει μην φουσκώσει η κοιλιά της εξαιτίας των γευμάτων και την επόμενη μέρα οι εφημερίδες, οι εκπομπές, τα site και τα περιοδικά της χρεώσουν μια «κρυφή εγκυμοσύνη».

Όπως είχε πει και η Jennifer Aniston σε συνέντευξή της: «Οι γυναίκες διαβρώνονται καθημερινά από την τοξική ουσία της ομορφιάς και των πολιτιστικών προτύπων που καθορίζουν την αξία μιας γυναίκας με βάση την οικογενειακή της κατάσταση και την μητρότητα».

Το ίδιο ισχύει και στην περίπτωση μιας γυναίκας που έχει μείνει έγκυος μια φορά και έχει φέρει στον κόσμο δύο παιδιά. Η Χριστίνα Μπόμπα, είχε μιλήσει ανοιχτά για τις δυσκολίες που είχε πριν μείνει έγκυος και για το πώς κατάφερε να αποκτήσει τα δίδυμα κορίτσια της. Οπότε ας την αφήσουμε για λίγο στην ησυχία της. Δεν χρειάζεται να διαβάζει παντού σενάρια για μια δεύτερη κρυφή εγκυμοσύνη, απλά και μόνο επειδή όπως είπε έφαγε και ήθελε να ξεκουραστεί.

Το ενδεχόμενο ενός τρίτου παιδιού, υπάρχει στο μυαλό της αλλά σίγουρα θέλει να μεγαλώσουν λίγο τα κορίτσια της. Αφήστε που έχει και ανακαίνιση σπιτιού αυτό το διάστημα. Ανακαίνιση και εγκυμοσύνη; Δεν πάνε μαζί αυτά τα δύο.

xristina-mpompa-qanda-(1).jpg
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved