Ιωάννα Παππά: Υπέροχες οι νέες φωτογραφίες του 4χρονου γιου της

Η ηθοποιός δημοσίευσε φωτογραφίες του μοναχογιού της από τα γενέθλιά του και όχι μόνο.

Ιωάννα Παππά: Υπέροχες οι νέες φωτογραφίες του 4χρονου γιου της
H Ιωάννα Παππά με τον γιο της. Instagram /ioannapappa11

Η Ιωάννα Παππά όπως κάθε εργαζόμενη μαμά τρέχει να τα προλάβει όλα. Και όπως είπε στην εκπομπή του Τάσου Ιορδανίδη « Μπαμπά-δες» που προβάλλεται στην ΕΡΤ1: « είναι δύσκολο να προγραμματίσεις τη μέρα σου όταν υπάρχει ένα παιδί».

«Είναι δύσκολο να παραγραμματίσεις τη μέρα σου κάθε μέρα και για να μπορείς να έχεις δραστηριότητες πρέπει να έχεις ανθρώπους να σε βοηθάνε. Δεν είναι πάντα εύκολο. Το βασικότερο άγχος είναι αυτό: να ρυθμίζεις την καθημερινότητα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

https://www.instagram.com/p/CqiCX51o6c1/

H καθημερινότητα με τον Αντώνη

Η ηθοποιός περιέγραψε πώς είναι μια τυπική μέρα με τον γιο της.

«Αν έχουμε σχολείο είναι εύκολα τα πράγματα γιατί ξέρεις ότι εκεί ξεδίνει το παιδί, κοινωνικοποιείται, έρχεται σε επαφή με άλλα παιδάκια και όταν γυρνάει δεν θα έχεις πολλά. Το Σαββατοκύριακο είναι οι μέρες που έχουμε τα παιδικά πάρτι, ξεκινάει από το πρωί. Πρέπει να ρυθμίσεις πρόβα, παράσταση. Το καλοκαίρι είναι ευκαιρία να καταλάβεις που βρίσκεσαι, τι έχει συμβεί όλη τη χρονιά , αφορά όλη την οικογένεια πια και νομίζω ότι γίνεται ένα δέσιμο που μας πάει τον επόμενο χειμώνα. Τουλάχιστον εμένα αυτό μου συνέβη…Ξαναβρεθήκαμε με όλη την οικογένεια και είναι πολύ ωραίο αυτό».

https://www.instagram.com/p/ChDYzQ2rm28/

Ο Αντώνης έγινε 4 ετών

Ο Αντώνης Πάντος στις 4 Αυγούστου έγινε 4 ετών. Η ηθοποιός είχε δημοσιεύσει μία φωτογραφία που είναι οι δυο τους αγκαλιά, γράφοντας: «4 years old!!!
#love #2023 #august».

https://www.instagram.com/p/CvhoVaho9PR/

Ακολούθησε ακόμα μια ανάρτηση, με τον μικρό Αντώνη σε ρόλο dj.

https://www.instagram.com/p/CwKYt4boNmn/

Για την Ιωάννα Παππά ο βασικός της φόβος σχετικά με τον Αντώνη, είναι να μη χτυπήσει σοβαρά, ενώ θέλει να τρώει στην ώρα του αλλά και να παίζει αρκετά. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε στην ίδια εκπομπή, πριν τον ερχομό του γιου της ήταν πιο χαλαρή, ενώ τώρα δεν είναι.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved