Δούκισσα Νομικού: Οι φώτο που κάνει αγκαλιές στο κρεβάτι με τα παιδιά της - Μεγάλωσαν πολύ

Η μία φωτογραφία -από τις πολλές που δημοσίευσε- δείχνει πόσο όμορφα είναι τα παιδιά της!

Δούκισσα Νομικού: Οι φώτο που κάνει αγκαλιές στο κρεβάτι με τα παιδιά της - Μεγάλωσαν πολύ

Με μια σειρά από φωτογραφίες η Δούκισσα Νομικού αποκάλυψε ότι η καλύτερη στιγμή της ημέρας για εκείνη είναι το βράδυ και όταν κάνει αγκαλιές με τα παιδιά της στο κρεβάτι.

«Η καλύτερη στιγμή της ημέρας 🙏🏻 Κάθε βράδυ, τα παιδιά μου λένε τα "3 πράγματα που έμαθαν/έγιναν σήμερα", διαλέγουμε ρούχα για την επόμενη ημέρα, βουρτσίζουμε δόντια λέγοντας τραγούδια (ναι, οι οδοντόβουρτσες είναι τα μικρόφωνα), διαβάζουμε παραμύθια, κάνουμε μια μεγάλη αγκαλιά και μετά ο καθένας στο κρεβάτι του 🙏🏻», έγραψε μεταξύ άλλων η Δούκισσα Νομικού κάτω από τις selfie φωτογραφίες που έβγαλε με τα παιδιά της πριν πέσουν για ύπνο.

Η Δούκισσα Νομικού έχει δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια με τον σύζυγό της, Δημήτρη Θεοδωρίδη. Η Αναστασία και ο Σάββας είναι απόλυτη προτεραιότητά τους.

Η παρουσιάστρια κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική της ζωή γι' αυτό και σπάνια βλέπουμε φωτογραφίες των παιδιών της στο Instagram. Όταν δε, αποφασίζει να δημοσιεύσει κάποιες τρυφερές στιγμές μαζί τους, όπως έκανε και αυτή τη φορά; Τότε κρύβει τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους με διάφορα emojis.

Η selfie με τον Σάββα

Πριν λίγες μέρες είχε αναρτήσει επίσης ένα insta story με τον γιο της Σάββα. Μαμά και γιος βούρτσιζαν τα δόντια τους απαθανατίζοντας τη στιγμή με το κινητό τηλέφωνο. όπως μπορείτε να δείτε και εσείς, ο Σάββας έχει μεγαλώσει πολύ

doukissa-(2).jpg

Δούκισσα Νομικού, Σάββας

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved