Χριστίνα Μπόμπα: Δημοσίευσε μετά από καιρό φωτογραφία της κόρης της, Αριάνας

Μετά την αποχή από τα social media ήρθε η πρώτη φωτογραφία της μίας κόρης της, Αριάνας.

Χριστίνα Μπόμπα: Δημοσίευσε μετά από καιρό φωτογραφία της κόρης της, Αριάνας

Και να που η Χριστίνα Μπόμπα επέστρεψε από στα social media. Μετά από ένα μεγάλο διάστημα αποχής και ξεκούρασης, επανήλθε και μάλιστα έκανε ένα Q&A ώστε να απαντήσει σε μερικά από τα ερωτήματα των διαδικτυακών της φίλων.

Εκτός από το Q&A όμως δημοσίευσε και φωτογραφία της μιας της κόρης, Αριάνας. Με αφορμή την ονομαστική γιορτή της μικρούλας, ανήρτησε φωτογραφία της δείχνοντάς τη να πηδά επάνω σε ένα τραμπολίνο, χαμογελαστή και χαρούμενη.

«Χρόνια πολλά υπέροχο πλάσμα μας! Χρόνια πολλά Αριάνα μας!», έγραψε η Χριστίνα Μπόμπα συνοδεύοντας το insta story της.

Όχι η Χριστίνα Μπόμπα δεν είναι έγκυος

Όπως και η ίδια η Χριστίνα Μπόμπα ανέφερε, ο λόγος που αποφάσισε να κάνει μια παύση από το διαδίκτυο ήταν για να ξεκουραστεί και για να γεμίσει τις μπαταρίες της. Ήθελε να αφοσιωθεί για ένα διάστημα αποκλειστικά στις δίδυμες κόρες της και να περάσει χρόνο μαζί τους και μόνο μαζί τους. «Από τότε που έκανα τις μικρούλες μου και επειδή για μένα είναι αδιαμφισβήτητη προτεραιότητα ο αφοσιωμένος χρόνος μαζί τους, έπρεπε να κάνω όλα τα υπόλοιπα που κάνω σε πολύ μικρότερο χρονικό διάστημα, όπως όλες οι μαμάδες. [...]. Ξεκουράστηκα και είμαι έτοιμη!».

https://www.instagram.com/p/CxTRVueKsSc/

Όσο διάστημα βρισκόταν μακριά από το Instagram, οι φήμες για μια ενδεχόμενη εγκυμοσύνη οργίαζαν και γι' αυτό μέσα από το Q&A απάντησε και σε αυτή την ερώτηση. «Αν είχα 1 ευρώ κάθε φορά που θα απαντούσα αυτή την ερώτηση, θα ήμουν ο πιο πλούσιος άνθρωπος στον κόσμο. Αν η ερώτηση υποκινείται από ότι πήρα λίγα κιλά το καλοκαίρι, απλά πήρα λίγα κιλά το καλοκαίρι, γιατί είχα κουραστεί και είχε όρεξη να φάω. Αν η ερώτηση υποκινείται από το break που έκανα από τα social media, πολλές φορές θέλεις να κάνεις κάτι για τον εαυτό σου, όπως είπα και όχι για το ότι είσαι έγκυος ή για κάποιον άλλον εξωτερικό παράγοντα. Δεν είμαι έγκυος, απλά έφαγα και ήθελα να ξεκουραστώ».

Θυμόμαστε φωτογραφίες της Αριάνας και Φιλίππας

Με αφορμή την επιστροφή της γνωστής μαμάς, θυμόμαστε φωτογραφίες των δίδυμων κοριτσιών της και ανυπομονούμε για τις νέες αναρτήσεις των μικρών.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved