Σωτήρης Κοντιζάς: Φωτογραφίζει τον γιο του μετά από καιρό

Ένα νέο στιγμιότυπο με τον γιο του μοιράστηκε ο γνωστός σεφ.

Σωτήρης Κοντιζάς: Φωτογραφίζει τον γιο του μετά από καιρό

Ο Σωτήρης Κοντιζάς κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Δεν αναρτά συχνά φωτγραφίες με τα παιδιά και τη σύζυγό του στα social media, για αυτό και όταν το κάνει, τα στιγμιότυπα με τις κόρες και τον γιο του, συγκεντρώνουν πάντα τα περισσότερα likes. Πέραν τούτου, ο σεφ έχει εξαιρετική αισθητική, χιούμορ και οι αναρτήσεις του είναι έτσι και αλλιώς απολαυστικές.

Να σας θυμίσουμε ότι ο Σωτήρης Κοντιζάς είναι μπαμπάς τριών παιδιών: της 7χρονης Αριάνα-Τσιχίρο, του 4χρονο Κένζι και της μικρούλας Ιζούμι που έγινε δύο ετών τον περασμένο Νοέμβρη.

Από τις αγαπημένες μας φωτογραφίες της η παρακάτω που δημοσίευσε ο ηθοποιός τον περασμένο Γενάρη, λίγο πριν την πρεμιέρα του σόου μαγειρικής γράφοντας:

«Την αίτηση την έκαναν οι φίλοι μου. Μαγειρική για μένα είναι ένα μπολ με ζεστό τραχανά. Αφήνω πίσω τα δύο μου αδέρφια κ τη μαμά μου αλλά θα βλέπω περισσότερο τον μπαμπά μου. Έχω έρθει για τη λευκή ποδιά κ τίποτα λιγότερο.

Μάγειρες από κούνια.»

kontizas-sotiris.jpg

Το νέο στιγμιότυπο με τον Κένζι στο πλοίο

Μία νέα φωτογραφία του γιου του στο πλοίο δημοσίευσε ο Σωτήρης Κοντιζάς μερικές ημέρες πριν. Ο γνωστός σεφ φωτογράφισε το αγοράκι να ατενίζει τη θάλασσα από το παράθυρο του πλοίου, χωρίς να φαίνονται τα χαρακτηριστικά το προσώπου το. Μέσα από αυτήν του την ανάρτησή του, επέλεξε να τοποθετηθεί για τη δολοφονία του Αντώνη Καρυώτη την περασμένη εβδομάδα.

«Τα λέμε στο πλοίο. Θα φοράω το αγαπημένο μου παντελόνι. Δεν με χάνεις.

ΥΓ Ελπίζω να προλάβω.» έγραψε.

sotiris-kontizas.jpg

Ο Σωτήρης Κοντιζάς είναι ένας τρυφερός μπαμπάς μα χιούμορ που λατρεύει να περνά χρόνο με τα παιδιά του και να κάνει μαζί τους δημιουργικές δραστηριότητες όπως είναι οι κατασκευές και φυσικά η μαγειρική.

https://www.instagram.com/p/CcAozR-Mneh/
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved