Ευτύχης Μπλέτσας - Ηλέκτρα Αστέρη: Στις Φιλιππίνες με τις κόρες τους

Η ανάρτηση του παρουσιαστή στο Instagram.

Ευτύχης Μπλέτσας - Ηλέκτρα Αστέρη: Στις Φιλιππίνες με τις κόρες τους

Ευτύχης Μπλέτσας - Ηλέκτρα Αστέρη

«Εξερευνώντας τις Φιλιππίνες! #HappyTraveller
Εννοείται δε θα σας δείξουμε μόνο τη Μανίλα στα επεισόδια μας από εδώ! Η χώρα έχει απίστευτα μέρη!», σχολίασε κάτω από τη φωτογραφία που δείχνει τον ίδιο και την οικογένειά του, να ποζάρουν στο Εθνικό Πάρκο του Υπόγειου Ποταμού της Πουέρτο Πρινσέσα.

ftbletsas_ilektra-asteri.jpg

Ευτύχης Μπλέτσας - Ηλέκτρα Αστέρη

Όπως αναφέρεται και στη Wikipedia, το Εθνικό πάρκο του υπόγειου ποταμού της Πουέρτο Πρινσέσα είναι μία προστατευόμενη τοποθεσία στις Φιλιππίνες. Το πάρκο βρίσκεται στην οροσειρά του Αγίου Παύλου στη δυτική ακτή του νησιού Παλαουάν, περίπου 80 χλμ. βόρεια του κέντρου της πόλης Πουέρτο Πρινσέσα, και περιλαμβάνει τον υπόγειο ποταμό της Πουέρτο Πρινσέσα.

Φωτογραφία από το ταξίδι στις Φιλιππίνες, είχαν αναρτήσει και τον Απρίλιο. Βλέπετε, το ζευγάρι ποζάρει στο El Nido στην επαρχία Palawan. Πρόκειται για μια προστατευόμενη περιοχή που είναι γνωστή για τις λευκές της παραλίες και τους κοραλλιογενείς υφάλους της.

mpletsas-filippines.jpg

Το Happy Traveler, κάνει πρεμιέρα σήμερα, 16 Σεπτεμβρίου και μέσα από τον τηλεοπτικό σταθμό του ΣΚΑΪ θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε την αγαπημένη ταξιδιάρικη οικογένεια και να δείτε τα νέα μέρη που επισκέφθηκαν.

https://www.instagram.com/reel/Cw2aFfftYvy/

Τα πιο πολυταξιδεμένα παιδιά της ελληνικής σοουμπίζ, Ίρις και Νεφέλη

Μπορεί κάποιοι να πιστεύουν ότι ο μικρός Νουνίτο, έχει κάνει πολλά ταξίδια για την ηλικία του, όμως τα πρωτεία κατέχουν οι κόρες του Ευτύχη Μπλέτσα και της Ηλέκτρας Αστέρη. Το ζευγάρι ταξιδεύει συνέχεια και φυσικά δεν αποχωρίζεται τις κόρες του, που μάλιστα βλέπουμε όχι μόνο μέσα από τις αναρτήσεις που κάνουν στα social media αλλά και την εκπομπή τους.

Παρακάτω ακολουθούν φωτογραφίες των μικρών, έτσι όπως τις έχουν αναρτήσει οι γονείς τους.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved