Φάνης Λαμπρόπουλος: Η κόρη του πήγε στο προνήπιο - Η φώτο που δημοσίευσε

Μια τρυφερή φωτογραφία που δημοσίευσε ο ραδιοφωνικός παραγωγός.

Φάνης Λαμπρόπουλος: Η κόρη του πήγε στο προνήπιο - Η φώτο που δημοσίευσε

instagram/fanis_labropoulos

Ο περήφανος μπαμπάς, Φάνης Λαμπρόπουλος, συνόδευσε την κόρη του στο προνήπιο και δημοσίευσε τη φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Με ένα τρυφερό insta story, ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός και comedian, αποκάλυψε ότι το μικρό του κορίτσι, πήγε στο προνήπιο και ευχήθηκε σε όλους τους γονείς (και όχι τα παιδιά) καλή σχολική χρονιά. Βλέπετε μπορεί τα παιδιά να αρχίζουν σχολείο, όμως οι γονείς και δη εκείνοι που στέλνουν για πρώτη φορά τα μικρά τους στο σχολείο, χρειάζονται προσαρμογή. Προσαρμογή στη νέα καθημερινότητα και το νέο πρόγραμμα που θέλει το παιδί μακριά από το σπίτι του και τους γονείς για μερικές ώρες.

Όπως θα δείτε ο ίδιος κάθεται έξω από τη σχολική αίθουσα και φωτογραφίζει τα τσαντάκια των παιδιών που είναι κρεμασμένα στην είσοδο.

fanis-lampropoulos.jpg

instagram/fanis_labropoulos

Ο Φάνης Λαμπρόπουλος είναι ιδιαίτερα διακριτικός και δεν του αρέσει να απασχολεί τα Μέσα με την προσωπική του ζωή, γι’ αυτό και δεν αναρτά φωτογραφίες τόσο με τη σύντροφό του, όσο και με την κόρη τους. Μάλιστα δεν έχει αναφέρει ποτέ δημόσια και το όνομα της μικρής του κόρης, θέλοντας να την προστατέψει. Για αυτή του την απόφαση είχε μιλήσει και στην Φαίη Σκορδά, πριν μερικά χρόνια.

«Είναι κόρη, αλλά είναι σαν γιος. Δεν μου αρέσει να μιλάω για αυτά, αλλά αλλάζεις “πίστα” τελείως. Δεν μπορεί να περιγραφεί αυτό! Προφανώς είναι κάποια συναισθήματα, τα οποία δεν τα έχεις στο ημερολόγιο της ζωής σου. Δεν μπορείς να το περιγράψεις σε κάποιον αν δεν το ζήσει. Είσαι σαν να παίζεις παιχνίδι και να περνάς στην τελευταία πίστα, όπου εκεί παίζονται τα πάντα. Δεν είναι ότι προφυλάσσω τα προσωπικά μου, απλά δεν ξέρω αν θα αρέσει στο παιδί μου, όταν μεγαλώσει να βλέπει τον πατέρα του να δίνει συνεντεύξεις για αυτά τα πράματα», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά ο Φάνης Λαμπρόπουλος.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved