Πέγκυ Ζήνα: Η ανάρτηση με την κούκλα κόρη της με αφορμή την πρώτη φορά στο Γυμνάσιο

Επιστροφή στο σχολείο και για την Ηλέκτρα.

Πέγκυ Ζήνα: Η ανάρτηση με την κούκλα κόρη της με αφορμή την πρώτη φορά στο Γυμνάσιο

O Γιώργος Λύρας κρατά στην αγκαλιά του την Πέγκυ Ζήνα και την κόρη τους, Ηλέκτρα Λύρα

Και εκεί που περιμέναμε την κλασική παραδοσιακή φωτογραφία του Γιώργου Λύρα με την κόρη του, Ηλέκτρα, με αφορμή την πρώτη μέρα στο σχολείο, την έκπληξη την έκανε η Πέγκυ Ζήνα, καθώς ήταν εκείνη που δημοσίευσε φωτογραφία με την κόρη τους.

Βλέπετε τα προηγούμενα χρόνια είχαμε συνηθίσει τον περήφανο μπαμπά να φωτογραφίζεται έχοντας στην αγκαλιά του την Ηλέκτρα, έξω από το σχολείο και το ίδιο περιμέναμε να συμβεί και φέτος.

Πρώτη φορά στο γυμνάσιο

Η Ηλέκτρα Λύρα φέτος πήγε στο γυμνάσιο και η χαρά και η περηφάνια των γονιών της είναι μεγάλη. Μάλιστα η μαμά, Πέγκυ, δημοσίευσε φωτογραφία έχοντας στο πλευρό της την κόρη της, σχολιάζοντας: «Καλή σχολική χρονιά στη ζωή μου και σε όλους σας παιδιά. Υγεία και υπομονή. Διασκεδάστε το!».

peggy-zina.jpg

Η ανάρτηση που είχε κάνει ο μπαμπάς, Γιώργος Λύρας τον Ιούνιο με αφορμή το τέλος του δημοτικού

Με μια φωτογραφία που τον έδειχνε να κρατά στην αγκαλιά του πριν 6 χρόνια την Ηλέκτρα, την πρώτη μέρα στην Α' δημοτικού και μία άλλη που έδειχνε με νύχια και με δόντια να χωρέσει στην αγκαλιά του την Ηλέκτρα, στο τέλος της Στ' δημοτικού, ο περήφανος μπαμπάς επιβεβαίωσε ότι τα χρόνια με τα παιδιά γρήγορα περνούν και δεν ξαναγυρίζουν.

«Μεγάλωσε η αγαπούλα μου. Την μια στιγμή άρχισε το δημοτικό και την …επόμενη τελείωσε❤️❤️ Θα σ αγαπάω σε όλη μου την ζωή κοριτσάκι μου❤️❤️ Σε 6 χρόνια να δούμε πώς θα σε σηκώσω 😂😂😂», σχολίασε.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved