Δούκισσα Νομικού: Εντυπωσιακές φώτο των παιδιών της και η αποκάλυψη για το δύσκολο καλοκαίρι

Ένα δύσκολο καλοκαίρι έφτασε στο τέλος για τη Δούκισσα Νομικού.

Δούκισσα Νομικού: Εντυπωσιακές φώτο των παιδιών της και η αποκάλυψη για το δύσκολο καλοκαίρι

«Μόνο τα παιδιά έχουν το χάρισμα να μαλακώνουν τον πόνο και να φωτίζουν τις πιο δύσκολες στιγμές όλων μας. Ένα περίεργο καλοκαίρι τελειώνει και αύριο ξεκινάει μια νέα σχολική χρονιά. Κρατώ τις όμορφες αναμνήσεις βαθιά στο μυαλό μου και ελπίζω στα όμορφα που θα έρθουν. Καλή σχολική χρονιά σε όλους, με πολλά παιδικά χαμόγελα και περισσότερες στιγμές ανεμελειάς και γαλήνης στις ψυχές μας 🙏🏻», με αυτό το μήνυμα συνόδευσε η Δούκισσα Νομικού μια σειρά από φωτογραφίες των παιδιών της που δημοσίευσε στο Instagram, αποκαλύπτοντας ότι το καλοκαίρι της δεν έμοιαζε με τα προηγούμενα, ανέμελα καλοκαίρια.

Η Δούκισσα Νομικού φέτος δεν ήταν αρκετά ενεργή στα social media και απέφυγε να αναρτήσει φωτογραφίες των παιδιών, σε αντίθεση με τα προηγούμενα καλοκαίρια. Αυτό και μόνο, μαρτυρούσε ότι ήθελε να μείνει μακριά από το διαδίκτυο, κάνοντας μόνο αναρτήσεις που σχετίζονταν με την δουλειά της.

Με την παραπάνω ανάρτηση έδειξε ότι πέρασε μια δύσκολη περίοδο, όπου το μόνο που γαλήνεψε και φώτισε τις δύσκολες αυτές στιγμές της ήταν τα παιδιά της.

Το έχουμε πει πολλές φορές ότι τα παιδιά μας είναι οι άνθρωποι που μαλακώνουν τις καρδιές, τον πόνο και η αγκαλιά τους είναι βάλσαμο.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved