Μιχάλης Ζαμπίδης: Χορεύει με την κόρη του - Ανεκτίμητες στιγμές

O Iron Mike είναι ένας τρυφερός μπαμπάς!

Μιχάλης Ζαμπίδης: Χορεύει με την κόρη του - Ανεκτίμητες στιγμές

πηγή: @Iron Mike Zambidis

Τον ωραιότερο χορό τον χόρεψε με μία από τις δίδυμες κόρες του. Η μικρή απολαμβάνει την αγκαλιά του μπαμπά της και γελά από ευτυχία.

Η ευτυχία είναι ζωγραφισμένη και στο πρόσωπο του γνωστού kickboxer και το χαμόγελο δεν φεύγει από τα χείλη του, βλέποντας τη μικρούλα του να είναι χαρούμενη. «Ο ωραιότερος χορός!!!», σχολίασε και εμείς δεν γίνεται να μην συμφωνήσουμε μαζί του.

https://www.instagram.com/reel/CwNmNPaM9z_/

Η πατρότητα γλυκαίνει

Ο Iron Mike είχε μιλήσει πριν βαφτίσει τις κόρες του για την πατρότητα λέγοντας: «Έχω άγχος. Έχω και τα διδυμάκια μου που τα βαφτίζουμε με το άλλο μου μισό πλέον… Θα μπορούσαμε να κάνουμε και άλλο παιδί. Η πατρότητα μας άλλαξε το πρόγραμμα. Σίγουρα σε γλυκαίνει η πατρότητα, σε μαθαίνει να έχεις υπομονή. Βοηθάω όσο μπορώ, όταν είμαι σπίτι δε με παίρνει να κάνω αλλιώς, δεν έχω περιθώρια».

Τα ονόματα που διάλεξε για τις κόρες του Αγάπη και Σοφία

«Είναι η Σοφία και η Αγάπη-Γεωργία. Μας άρεσαν. Το σπίτι μας γέμισε με Σοφία και Αγάπη, είναι ιδιαίτερες αξίες. Θα ξεκινήσω με το Αγάπη, μιλάγαμε με τη Μαρία και σκεφτόμουν να της το προτείνω ή όχι. Όταν της το είπα μου απάντησε ότι το βρίσκει εξαιρετικό και ότι της αρέσει πάρα πολύ. Σοφία είναι η μητέρα της Μαρίας. Γεωργία είναι η μητέρα μου» είχε πει ο Μιχάλης Ζαμπίδης όταν ρωτήθηκε για τα κοριτσάκια του και την επιλογή των ονομάτων τους.

Ο αθλητής δεν δημοσιεύσει συχνά φωτογραφίες με τις δίδυμες κορούλες του, γι' αυτό και όταν το κάνει τα likes και τα σχόλια των θαυμαστών του, πέφτουν βροχή.

Δείτε μερικά από αυτά τα σπάνια στιγμιότυπα, παρακάτω.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved