Κατερίνα Παπουτσάκη: Με φθινοπωρινό outfit ο γιος της - Η αυθόρμητη φωτογραφία στο Instagram

«Αυτό το αγόρι» έγραψε η ηθοποιός στην ανάρτησή της.

Κατερίνα Παπουτσάκη: Με φθινοπωρινό outfit ο γιος της - Η αυθόρμητη φωτογραφία στο Instagram

Μετά τις ξένοιαστες διακοπές στον τόπο καταγωγής της, τη Σητεία, η Κατερίνα Παπουτσάκη επέστρεψε με τους γιους της στην Αθήνα και μετρούν αντίστροφα για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Η ηθοποιός είναι ενεργή στα social media και όλο αυτό το διάστημα μοιραζόταν με τους ακολούθους της στιγμιότυπα από τις καλοκαιρινές της διακοπές. Οι φωτογραφίες με τους γιους της, Μάξιμο και Κίμωνα, ήταν αυτές που συγκέντρωναν τα περισσότερα likes και σχόλια όπως η παρακάτω.

katerina-papoutsaki-(2).jpg

Πολύ διαφορετικό είναι το στιγμιότυπο με τον Κίμωνα που ανήρτησε χθες η ηθοποιός στο προφίλ της. Στην αυθόρμητη φωτογραφία ο Κίμωνας φοράει φούτερ, κοντό παντελόνι και αθλητικά, ενώ το όλο σκηνικό είναι άκρως φθινοπωρινό μίας και η κακοκαιρία Daniel σαρώνει όλη τη χώρα.

papoutsaki-gios-fthinopwro.jpg

«Αυτό το αγόρι» έγραψε η ηθοποιός στην ανάρτησή της και για ακόμα μία φορά δεν κρύβει την αδυναμία που έχει στους γιους της.

Για την Κατερίνα Παπουτσάκη οι δύο γιοι της, Κίμωνας και Μάξιμος, είναι πρώτη της προτεραιότητα. Είναι η αδυναμία της, η ευτυχία της, αυτό είχε γράψει και η ίδια σε ανάρτησή μερικούς μήνες πριν.

Η ηθοποιός έχει μιλήσει αρκετές φορές σε συνεντεύξεις της για τη μητρότητα, τις προκλήσεις της και τη σχέση με τους γιους της.

katerina-papoutsaki-gioi-foto-(1).jpg

Στην εκπομπή «Ελένη» είχε πει:

«Υπάρχει χρόνος για τα αγόρια μου, γιατί τελειώνουν οι υποχρεώσεις και θα είμαι μαζί τους. Οι τύψεις είναι σύμφυτες με τη μητρότητα και έχω μάθει να ζω με αυτό. Αισθάνομαι ότι είμαι πολύ κοντά στους γιους μου και έχω δουλέψει για αυτή τη σχέση.»

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved