Ήβη Αδάμου: Πρώτη μέρα στο σχολείο για τη μικρή Ανατολή

#BackToschool και για την μικρή Ανατολή

Ήβη Αδάμου: Πρώτη μέρα στο σχολείο για τη μικρή Ανατολή

Ήβη Αδάμου, Ανατολή Κουινέλη

Τη Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου και τα μικρά παιδιά (παιδικοί σταθμοί και προνήπια) πήγαν στο σχολείο και όπως ήταν φυσικό, οι γονείς τους ήταν συγκινημένοι. Οι καλοκαιρινές διακοπές τέλειωσαν, οι πρώτες σχολικές αγορές έγιναν και πολλά μικράκια αποχαιρέτησαν τους γονείς τους, έκαναν μια τελευταία αγκαλιά, έδωσαν ένα φιλί και πέρασαν την αυλόπορτα του σχολείου. Ανάμεσα σε αυτά τα παιδιά και η μικρή Ανατολή. Η κόρη του Μιχάλη Κουινέλη και της Ήβης Αδάμου.

Η μαμά, Ήβη, δημοσίευσε ένα Insta story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δείχνοντας το κορίτσι της να πηγαίνει στο σχολείο. Όπως θα δείτε και εσείς, έχει γυρισμένη την πλάτη στον φακό, δείχνει την όμορφη τσάντα της και τα ρούχα που διάλεξε για αυτή την πρώτη φορά.

ivi-adamou.jpg

Ανατολή Κουινέλη

«Καλή σχολική χρονιά! Πρώτη ημέρα στο σχολείο», έγραψε η τραγουδίστρια, συνοδεύοντας την ανάρτησή της με το hashtag «#firstdayofschool» .

Το outfit της μικρής Ανατολής και η σχολική τσάντα που διάλεξε για την επιστροφή στο σχολείο

Το outfit της μικρής Ανατολής και η σχολική τσάντα που διάλεξε για την επιστροφή στο σχολείο

Η Ήβη Αδάμου διάλεξε για την μικρή Ανατολή ένα υπέροχο floral φόρεμα, με φουσκωτά μανικάκια από το κατάστημα H&M και το συνδύασε με καλοκαιρινά πέδιλα, αλογοουρά και μια faux leather στέκα μαλλιών.

forema-mikri-anatoli.jpg

Όσο για την τσάντα; Πρόκειται για μια σχολική τσάντα πλάτης νηπιαγωγείου, σε κόκκινο και μαύρο χρώμα, με την αγαπημένη Minnie Mouse της εταιρίας Alouette.

tsanta-alouette.jpg
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved