Κώστας Σόμμερ: Κολατσίζει με τον γιο του στην παραλία

Τα στιγμιότυπα απαθανάτισε η Βαλεντίνη Παπαδάκη.

Κώστας Σόμμερ: Κολατσίζει με τον γιο του στην παραλία

Τις καλοκαιρινές τους διακοπές απολαμβάνουν ο Κώστας Σόμμερ και η Βαλεντίνη Παπαδάκη με τα δύο τους παιδιά. Το ζευγάρι βρίσκεται στη Σύρο και η Βαλεντίνη Παπαδάκη κάθε τόσο μοιράζεται στιγμιότυπα από τις βόλτες τους στο νησί.

papadaki-valentini.jpg

Ένα από τα πιο απολαυστικά είναι αυτό με τον ηθοποιό να κολατσίζει με τον γιο του στην παραλία. Μπαμπάς και γιος κάθονται στην ίδια ξαπλώστρα και τρώνε πατατάκια. Δίπλα τους κοιμάται η μικρή Σιμόνη που γεννήθηκε τον Δεκέμβρη του 2022.

sommer-gios-fagito.jpg

Το ζευγάρι βάφτισε την κόρη του τον περασμένο Ιούνη στην Παναγία της Φανερωμένης στη Βουλιαγμένη. Η διακόσμηση, ο μπουφές και τα ρούχα μαμά και κόρης ήταν όλα σε μωβ χρώμα.

sommer-vaftisi-korisi.jpg

Τα δύο παιδιά έχουν μικρή διαφορά ηλικίας και όπως είχε πει η Βαλεντίνη Παπαδάκη σε συνεντεύξεις της οι τόσο κοντινές εγκυμοσύνες δεν ήταν κάτι που προγραμμάτισαν, αλλά έτυχε να είναι τόσο κοντά.

Ο Κώστας Σόμμερ σε συνέντευξή του στην Ελένη Μεγάκη είχε μιλήσει για την πατρότητα και τη δημιουργία οικογένειας:

«Νομίζω πως αν έχεις τη χαρά να ζήσεις αυτό το συναίσθημα που σου προσφέρει μία οικογένεια, θα καταλάβεις ότι όλα τα άλλα είναι υποκατάστατα» ενώ αργότερα είπε επίσης: «Σαφώς σε τρομάζουν πάρα πολλά πράγματα. Πάντα έχεις τον φόβο να είναι καλά η οικογένειά σου. Από την άλλη, είναι τέτοιο δώρο που τα καλύπτει όλα αυτά».

Τα στιγμιότυπα που δημοσιεύει τόσο ίδιος, όσο και η σύζυγός του φαίνεται ότι και οι δυο απολαμβάνουν τους νέους τους ρόλος.

«Ο χρόνος που περνάς με την οικογένεια είναι η σπουδαιότερη επένδυση που μπορείς να κάνεις» είχε γράψει κάτω από μία φωτογραφία με την κόρη του στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/CuRCsMsMfAy/

Ο Κώστας Σόμμερ πάντως το φθινόπωρο θα δοκιμαστεί και σε ένα ακόμα πεδίο, αυτό της πολιτικής μίας και κατεβαίνει υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλες στον Νότιο Τομέα Αθηνών με τον συνδυασμό του Νίκου Χαρδαλιά.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved