Ιωάννα Μαλέσκου: Με την κόρη της στη Σαντορίνη για διακοπές

«Για λίγες μέρες ακόμα θα σας βομβαρδίσω με εικόνες διακοπών. Τι να κάνω η μάνα; Το είχα ανάγκη να αλλάξω εικόνες», έγραψε μεταξύ άλλων στο ποστ της στο  Instagram η παρουσιάστρια.

Ιωάννα Μαλέσκου: Με την κόρη της στη Σαντορίνη για διακοπές

Ιωάννα Μαλέσκου

Instagram /imaleskou

Η Ιωάννα Μαλέσκου απολαμβάνει την περίοδο αυτή τις διακοπές της στη Σαντορίνη μαζί με την κόρη της.

Όπως έγραψε σε ανάρτησή της, είχε ανάγκη ν’ αλλάξει εικόνες και αφού επαγγελματικά δεν υπήρχε κάτι για να την κρατάει στην Αθήνα, επισκέφτηκε το πανέμορφο κυκλαδίτικο νησί.

imaleskou-diakopes.jpg

Instagram/imaleskou

«Λένε πως όταν κάτι τελειώνει, είναι γιατί αρχίζει κάτι άλλο. Σίγουρα αυτό ισχύει με τις δικές μας διακοπές. Όταν όλοι επιστρέφουν, εγώ ετοιμάζω βαλίτσες. 😂😋😝🤷‍♀️ Τέτοιες μέρες άλλοτε είχα άγχος, προετοιμασία, πρεμιέρες τηλεοπτικές, ούτε που θυμάμαι να έχω χαρεί ξεγνοιασιά και ηρεμία. Ωραία εμπειρία κι αυτή. Αν δε δεις τη ζωη σου τελικά από άλλες πλευρές, πώς θα ξέρεις αληθινά τι σου αρέσει, τι σε γεμίζει και ποιος πραγματικά είσαι.; Εντυπωσιακό το πώς ο ερχομός της κόρης μου με κάνει να τα βλέπω όλα με άλλο μάτι. Καμιά φορά σκέφτομαι, τελικά ποια απο τις δυο μας «μαθαίνει» στην άλλη τον κόσμο. Εγώ σε εκείνη; Εκείνη σε εμένα; Ή η ζωή και στις δυο μας; ❤️🫠🧿🥹🤍🍼 *Για λίγες μέρες ακόμα θα σας βομβαρδίσω με εικόνες διακοπών. Τι να κάνω η μάνα; Το είχα ανάγκη να αλλάξω εικόνες», έγραψε χαρακτηριστικά.

Μεταξύ των αναρτήσεων της, ξεχωρίζουν αυτές με την κόρη της.

maleskou-me-kori.jpg

Η Ιωάννα Μαλέσκου με την κόρη της βόλτα στην Σαντορίνη.

maleskou-me-kori2.jpg
maleskou.jpg

Η Ιωάννα Μαλέσκου κρατά το χέρι της κόρης της.

Οι πρώτες διακοπές με την κόρη της

Φέτος, ήταν οι πρώτες διακοπές με την κόρη της. Επέλεξε με τον σύζυγό της αρχικά την Πελοπόννησο για να χαλαρώσουν και να ξεκουραστούν έχοντας πάντα μαζί τους τη μοναχοκόρη τους.

«Όταν έχεις μωρό, ο χρόνος… July αλλιώς! Πρώτη μας μίνι απόδραση 🤩😅☀️😜 Καλό μήνα να έχουμε και καλό καλοκαίρι!», είχε γράψει χαρακτηριστικά σε μία από τις αναρτήσεις της.

ioanna-maleskou-diakopes-(2).jpg

Η Ιωάννα Μαλέσκου έφερε στον κόσμο τον πρώτο της παιδί στις5 Μαΐου του 2023 και έκτοτε η ζωή της άλλαξε. "Σε έφερε «ο πελαργός» και από όταν εσύ ήρθες στη «γη», εγώ πετάω στα «σύννεφα»", είχε πει χαρακτηριστικά σε ένα ποστ που έκανε στις αρχές Αυγούστου.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved