H ανάρτηση της Ιωάννας Τούνη με τον Νουνίτο και το σχόλιο της Υβόννης Μπόσνιακ

Ο γιος της Ιωάννας Τούνη πρωταγωνιστεί στις φωτογραφίες.

H ανάρτηση της Ιωάννας Τούνη με τον Νουνίτο και το σχόλιο της Υβόννης Μπόσνιακ

Μια σειρά από φωτογραφίες δημοσίευσε η Ιωάννα Τούνη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Πρωταγωνιστής αυτών; Μα φυσικά ο γιος της. Ο Νουνίτο, όπως χαϊδευτικά τον φωνάζει και όπως τον αποκαλούν και οι φίλες-συμπεθέρες της.

Με αφορμή την τελευταία μέρα του Αυγούστου, η γνωστή ινφλουένσερ θέλησε να αποχαιρετήσει το καλοκαίρι με φωτογραφίες από τα αγαπημένα της, Κύθηρα. Τον τελευταίο καλοκαιρινό προορισμό που είχαν ως οικογένεια.

«Το μικρό μου ελληνόπουλο», σχολίασε η Ιωάννα Τούνη δείχνοντας τον 8 μηνών γιο της, να φορά μια γαλανόλευκη πετσετούλα και να ποζάρει δίπλα από την ελληνική σημαία.

Τα likes όπως και τα σχόλια ήταν πολλά. Ανάμεσα σε αυτά και της Υβόννης Μπόσνιακ, που λάτρεψε την ανάρτηση και έσπευσε να σχολιάσει και εκείνη.

toyni-anartisi.jpg

Το καλοκαίρι της Ιωάννας Τούνη και του Δημήτρη Αλεξάνδρου

Το ζευγάρι με τον γιο του πέρασε ένα πολύ γεμάτο καλοκαίρι. Οι τρεις τους ταξίδεψαν πολύ τόσο στο εσωτερικό όσο και το εξωτερικό, ενώ η μαμά Ιωάννα είχε την ευκαιρία να κάνει και μερικά ακόμη ταξίδια με τον μικρό της πρίγκιπα στην Ευρώπη. (Βλέπε Κάνες, Μόντε Κάρλο, Νίκαια).

Ο Νουνίτο, μετά τα παιδιά της Ηλέκτρας Αστέρη και του Ευτύχη Μπλέτσα, είναι από τα πιο πολυταξιδεμένα διάσημα μωρά της Ελλάδας.

Δείτε μερικές φωτογραφίες από τις διακοπές του έτσι όπως τις έχουν αναρτήσει οι γονείς του στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved