Χρανιώτης – Αβασκαντήρα: Ο γιος τους γιόρταζε και δημοσίευσαν νέες υπέροχες φωτογραφίες του

Το αγοράκι έχει μεγαλώσει πολύ και είναι σκέτη γλύκα.

Χρανιώτης – Αβασκαντήρα: Ο γιος τους γιόρταζε και δημοσίευσαν νέες υπέροχες φωτογραφίες του

Ο Γιώργος Χρανιώτης και η Γεωργία Αβασκαντήρα απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές στην Τήνο. Εκεί γιόρτασαν και τον γιο τους, Αλέξανδρο, χθες που είχε την ονομαστική του εορτή. Με αφορμή την ιδιαίτερη αυτή περίσταση, η Γεωργία Αβασκαντήρα δημοσίευσε μία φωτογραφία του γράφοντας στην ανάρτησή της:

«[Χρόνια πολλά στον κύριο Γενναίο] #αλεξανδρος»

avaskantira-gios-giorti.jpg

Ο Γιώργος Χρανιώτης από την άλλη δημοσίευσε στιγμιότυπα με τον γιο του από την παραλία. Στο ένα μπαμπάς και γιος κάνουν SUP και στα άλλα παίζουν με το νερό στην ακροθαλασσιά όσο ο ήλιος δύει.

Ο μικρός Αλέξανδρος γεννήθηκε τον Ιούνιο του 2020. Το πάρτι γενεθλίων φέτος το καλοκαίρι είχε θέμα τη θάλασσα και τα θαλάσσια ζώα. Το όλο ύφος ήταν μίνιμαλ και boho, όπως είναι άλλωστε και γενικότερα το στιλ του ζευγαριού.

https://www.instagram.com/p/CtZkOsYoN3j/

Όπως φαίνεται και στις τελευταίες φωτογραφίες που έχουν δημοσιεύσει οι δύο γονείς, το αγοράκι έχει μεγαλώσει πολύ. Τα κατάξανθα μαλλιά του τα έχει κληρονομήσει από τη μαμά του, ενώ στη φωτογραφία που δημοσίευσε χθες η χορογράφος, πιο ευδιάκριτα είναι και τα χαρακτηριστικά του προσώπου του.

Ο Γιώργος Χρανιώτης και η Γεωργία Αβασκαντήρα είναι αγαπημένοι, δηλώνουν ερωτευμένοι και ο ερχομός του γιους τους, τους έχει δέσει ακόμα πιο πολύ. Σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» ο Γιώργος Χρανιώτης είχε πει για τη σύζυγό του:

«Μέχρι τα 40 μου δεν σκεφτόμουν την οικογένεια. Ένιωθα ότι θα με βγάλει από τη δουλειά μου. Με φόβιζε η ιδέα της αλλαγής της πάνας. Μία ψυχολόγος είπε σε έμενα και τη Γεωργία Αβασκαντήρα ότι καλός γονέας είναι αυτός που τα κουτσοκαταφέρνει».

xraniotis.jpg
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved