Γιώργος Λιάγκας: Οι τελευταίες βουτιές στο Μεγανήσι με τους γιους του

Λίγο πριν την επιστροφή του στην Αθήνα, ο Γιώργος Λιάγκας απόλαυσε μερικές τελευταίες βουτιές με τους γιους του και τη... Φούσκα

Γιώργος Λιάγκας: Οι τελευταίες βουτιές στο Μεγανήσι με τους γιους του

Μετά από ένα καλοκαίρι γεμάτο βουτιές, βόλτες στη θάλασσα με το σκάφος και περιπάτους σε όμορφα μέρη σε Αιγαίο και Ιόνιο, ο Γιώργος Λιάγκας επέστρεψε στην Αθήνα και έκανε την πρώτη σύσκεψη με τους συνεργάτες του. Η Φωτεινή Πετρογιάννη, ο Τάσος Τεργιάκης όπως και η Ελένη Βουλγαράκη με τον Βαγγέλη Περρή είναι μερικοί από αυτούς που θα εμφανίζονται στο πλευρό του στην πρωινή εκπομπή.

https://www.instagram.com/reel/CwhzaTVqCGB/

Πριν τη σύσκεψη όμως, έκανε τις τελευταίες βουτιές με τους γιους του, Δημήτρη και Γιάννη. Βουτιές όμως φαίνεται ότι έκανε και η Φούσκα, μιας και σε μια από τις φωτογραφίες παρακάτω θα τη δείτε να κολυμπάει στο πλευρό του γνωστού δημοσιογράφου.

Ο Γιώργος Λιάγκας και οι... ναύτες του

Το φετινό καλοκαίρι τα είχε όλα και ο Γιώργος Λιάγκας απόλαυσε τις περισσότερες από τις μέρες του καλοκαιριού με τους γιου του. Οι τρεις τους -μαζί με τη Φούσκα πάντα- ταξίδεψαν σε αρκετά νησιά του Αιγαίου και του Ιονίου, έκαναν βουτιές σε καταγάλανα νερά και δημιούργησαν στιγμές που θα μείνουν για πάντα χαραγμένες στο μυαλό τους.

Ο δημοσιογράφος, πριν λίγες μέρες σε ένα βίντεο χαρακτήρισε τους γιου του -και τη Φούσκα- «Κουρασμένους ναύτες». Και όχι άδικα. Εδώ που τα λέμε και εμείς με τόσα ταξίδια και τόσες βουτιές θα βγαίναμε off κάποια στιγμή.

Δείτε το απολαυστικό βίντεο με τους ναύτες του, παρακάτω:

https://www.instagram.com/reel/CwajBYMqyv4/
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved