Ράνια Τζίμα: Η κόρη της έγινε επτά ετών - Η τούρτα μονόκερος και η ανάρτηση στο Instagram

Τα έβδομα γενέθλιά της γιόρτασε χθες η κόρη της Ράνιας Τζίμα και του Γαβριήλ Σακελλαρίδη, Ελένη.

Ράνια Τζίμα: Η κόρη της έγινε επτά ετών - Η τούρτα μονόκερος και η ανάρτηση στο Instagram

Η Ράνια Τζίμα είναι μία από τις πιο δημοφιλείς παρουσιάστριες δελτίων ειδήσεων, ανέκαθεν, ωστόσο, διατηρούσε ένα χαμηλό προφίλ σε ό,τι αφορά την προσωπική της ζωή. Δεν χρησιμοποιεί συχνά τα Social Media, και ακόμα και όταν το κάνει οι περισσότερες αναρτήσεις της αφορούν τη δουλειά της.

Οι φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει με την κόρη της, Ελένη, είναι μετρημένες στα δάχτυλα.

https://www.instagram.com/p/ChR-OGgomY2/

Μία νέα ανάρτηση για την κόρη της έκανε χθες η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια. Η μοναχοκόρη της Ράνιας Τζίμα και του Γαβριήλ Σακελλαρίδη γιόρτασε χθες τα 7α γενέθλιά της και η παρουσιάστρια μοιράστηκε με τους ακολούθους της στο Instagram την τούρτα της εορτάζουσας η οποία ήταν θέμα μονόκερος.

«Το καμάρι μας έγινε 7! Χρόνια πολλά αγάπη μας, να χαμογελάς πάντα!» έγραψε στην ανάρτησή της.

rania-tzima-kori-genethlia.jpg

Ράνια Τζίμα: «Τον ρόλο του αυστηρού γονιού έχει αναλάβει ο Γαβριήλ»

Για τη μητρότητα και τη σχέση με την κόρη της μίλησε η δημοσιογράφος σε συνέντευξή της έναν χρόνο πριν στην εκπομπή Πάμε Δανάη όπου βρέθηκε καλεσμένη.

«Τον ρόλο του αυστηρού τον έχει αναλάβει ο Γαβριήλ, εγώ δεν μπορώ να είμαι αυστηρή με την Ελένη και η κόρη μου είναι προσκολλημένη στη μαμά της» είπε.

Σε άλλη συνέντευξή της στην Ελένη Μενάγκη είχε πει κάτι αντίστοιχο αλλά αυτή τη φορά είχε αναφερθεί και στο πώς και αν αντιλαμβάνεται η κόρη της, τη δουλειά της:

«Η κόρη μας δεν έχει καταλάβει ακόμα τη δουλειά μου. Δεν ασχολείται γενικά, μόνο για την εικόνα μου λέει. Κάνουμε ό,τι και οι υπόλοιποι γονείς. Εγώ είμαι πολύ ελαστική μαζί της, ενώ ο Γαβριήλ είναι πιο αυστηρός. Είναι πολύ διαφορετική και από τους δυο μας» αποκάλυψε.

https://www.instagram.com/p/CRmKfK5s2Jz/
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved