Shaya: Η ανάρτηση με τον γιο της μετά από καιρό

Η ανάρτηση με τον 5χρονο γιο της, Ιάσονα, μετά από καιρό.

Shaya: Η ανάρτηση με τον γιο της μετά από καιρό

πηγή: Shaya / Instagram

Η Shaya για ακόμη ένα καλοκαίρι βρέθηκε στο νησί της Μυκόνου και από κοντά της δεν έλειπε ο γιο της, Ιάσονα.

Η τραγουδίστρια σπάνια αναρτά στιγμιότυπα με τον γιο της και αυτή ήταν μια από αυτές τις σπάνιες αναρτήσεις της.

Όπως θα δείτε και εσείς παρακάτω, μαμά και γιος τρώνε παρέα. Ο μικρός έχει το τάμπλετ στα πόδια του, όσο απολαμβάνει το λαχταριστό του burger.

Shaya-Instagram.jpg

πηγή: Shaya / Instagram

Πριν λίγα χρόνια η Shaya είχε δώσει μια αποκλειστική συνέντευξη στο gossip-tv.gr και τη δημοσιογράφο, Ζίνα Καρκαλά, περιγράφοντας μεταξύ άλλων και το πώς είναι μια τυπική μέρα με τον μικρό Ιάσονα.

«Ο Ιάσονας είναι τεσσάρων τώρα οπότε πολύ παιχνίδι. Μας αρέσει να περνάμε χρόνο στην κουζίνα και φτιάχνουμε είτε ψωμί ειτε κουλουράκια ή play doh. Επίσης μας αρέσει να παίζουμε στον κήπο και να βλέπουμε εκπαιδευτικά κινούμενα και να μαθαίνουμε πράγματα για τον κόσμο μας. Οι βόλτες στην θάλασσα, σε παιδικές χαρές και ψώνια μας αρέσει ιδιαίτερα. Το βράδυ του αρέσει να του λέω παραμύθια».

Αν και στο παρελθόν η Shaya αναρτούσε πιο συχνά φωτογραφίες με τον μονάκριβο γιο της, τώρα δεν το κάνει, ενώ αποφεύγει να δείχνει τα χαρακτηριστικά του προσώπου του.

Παρακάτω ακολουθεί ένα φωτογραφικό άλμπουμ με τις λίγες φωτογραφίες που έχει αναρτήσει τα τελευταία χρόνια η τραγουδίστρια.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved