Ισμήνη Νταφοπούλου: Ο σύζυγος και η κόρη της με ασορτί μαγιό στην παραλία

Μπαμπάς και κόρη φόρεσαν ασορτί μαγιό και η Ισμήνη Νταφοπούλου τους απαθανάτισε.

Ισμήνη Νταφοπούλου: Ο σύζυγος και η κόρη της με ασορτί μαγιό στην παραλία

Η Ισμήνη Νταφοπούλου παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Διαμαντή Αγγελάκη το 2017 και τον Νοέμβρη του 2019 γεννήθηκε η κόρη τους, Καλλιόπη.

https://www.instagram.com/p/Cp-ycmVqacE/

Η οικογένειά της είναι όλος της ο κόσμος όπως έγραψε και η ίδια σε μία από τις πρόσφατες αναρτήσεις της. Η πρώην εστεμμένη Star Hellas και Miss Universe δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram μία φωτογραφία του Διαμαντή Αγγελάκη με την κόρη τους και αυτό που έκλεψε τις εντυπώσεις είναι ότι μπαμπάς και κόρη φορούν ασορτί μαγιό. Η μικρούλα δε απογείωσε το στιλ της με σιέλ σαγιονάρες και ροζ καπέλο.

https://www.instagram.com/p/CvzM6XHq8a3/

Το εντυπωσιακό πάρτι για τα τρίτα γενέθλια της Καλλιόπης

Η Καλλιόπη γιόρτασε τα τρίτα της γενέθλια τον περασμένο Νοέμβρη και το πάρτι γενεθλίων της ήταν εμπνευσμένο από το… νάνι της. Η Ισμήνη Νταφοπούλου είχε δημοσιεύσει τότε φωτογραφίες από την τούρτα, τη διακόσμηση, τον μπουφέ.

ismini-ntafopoulou-kori-tourta-parti.jpg
ismini-ntafopoulou-kori-parti.jpg
ntafopoulou-kori-parti-3.jpg

Η Ισμήνη Νταφοπούλου όλα αυτά τα χρόνια κρατά την οικογενειακή της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Οι αναρτήσεις που κάνει κατά καιρούς με την κόρη και τον σύζυγό της είναι η εξαίρεση και σε κάθε φωτογραφία που ποζάρει μαζί τους στον φακό αποτυπώνεται η ευτυχία που νιώθει.

https://www.instagram.com/p/Cn2FBLxqjvN/
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved