Θάνος Πετρέλης: Καλοκαιρινά στιγμιότυπα με τις κόρες του στη Ρόδο

Τα τρία κορίτσια κάνουν βουτιά στη θάλασσα και ο Θάνος Πετρέλης τις απαθανατίζει.

Θάνος Πετρέλης: Καλοκαιρινά στιγμιότυπα με τις κόρες του στη Ρόδο

Ο Θάνος Πετρέλης και η Σοφία Μοσχοπούλου έχουν δημιουργήσει μία όμορφη οικογένεια. Έχουν αποκτήσει τρεις κόρες και ο τραγουδιστής ως κοριτσομπαμπάς είχε πει σε συνέντευξή του στο MEGA Kαλημέρα:

«Μαζί με την σύζυγο έχω 4 κορίτσια στο σπίτι, με έχουν πασά, δεν έχω παράπονο. Δεν σκέφτομαι από τώρα ότι θα έρθει κάποιος σύντροφος των κοριτσιών, αλλά είναι ό,τι πιο φυσιολογικό. Έχω πει στις κόρες μου ότι πρέπει να προσέχουν πολύ και να μην ντραπούν να μας αναφέρουν κάτι που ίσως συμβεί».

https://www.instagram.com/p/CD_7Wbapj4y/

Η μεσαία κόρη του ζευγαριού, Σήλια, έγινε τον Ιανουάριο 14 χρονών. Ο ηθοποιός δημοσίευσε τότε την παρακάτω φωτογραφία με την τούρτα της.

https://www.instagram.com/p/CnEanfvIln1/

Στο τέλος των σχολείων είχε μοιραστεί και μία φωτογραφία με τη μικρή του κόρη. «Τελειώσαμε και για φέτος» είχε γράψει.

thanos-petrelis.jpg

Γενικά τα τρία κορίτσια πρωταγωνιστούν συχνά στις αναρτήσεις του τραγουδιστή, ο οποίος περνά μαζί του όσο περισσότερο χρόνο μπορεί αν και συχνά κάνει περιοδείες στο εξωτερικό.

https://www.instagram.com/p/CityOVqIs9Y/

Οικογενειακώς πηγαίνουν ταξίδια, κάνουν εκδρομές και τα στιγμιότυπα που μοιράζεται κατά καιρούς ο τραγουδιστής δείχνουν πόσο δεμένη είναι ως οικογένεια.

https://www.instagram.com/p/B_K9CTipnQm/

Καλοκαιρινές διακοπές στη Ρόδο

Το διάστημα σύσσωμη η οικογένεια βρίσκεται στη Ρόδο. Ο Θάνος Πετρέλης, η σύζυγός του και οι τρεις κόρες του απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές και μάλιστα ο τραγουδιστής δημοσίευσε βίντεο με τα τρία κορίτσια να κάνουν μαζί βουτιά στη θάλασσα.

https://www.instagram.com/reel/CwVaU3moE9A/

Ακόμα ένα στιγμιότυπο που δημοσίευσε ο τραγουδιστής στο Instagram είναι αυτό με τη Ζένια μέσα στην πισίνα.

thanos-petrelis-kori.jpg
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved