Ελένη Χατζίδου: Η Μελίτα είναι ο σεφ της καρδιάς της

Η Μελίτα ξεκίνησε ξανά τα μαθήματα της μαγειρικής. 

Ελένη Χατζίδου: Η Μελίτα είναι ο σεφ της καρδιάς της

Η Ελένη Χατζίδου είναι ενεργή στα social media και καθημερινά μοιράζεται με τους ακολούθους της στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της, σκέψεις, συμβουλές.

Για την Αλεξανδρούπολη, την πόλη όπου πέρασε τα παιδιά της χρόνια έγραψε χθες με αφορμή την πυρκαγιά που έκαψε σπίτια, εκκλησίες και μεγάλες δασικές εκτάσεις: «Ο Θεός να βάλει το χέρι του». Η Ελένη Χατζίδου δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο με το εκκλησάκι του Άη Γιώργη στα λουτρά Έβρου που παραδόθηκε στης φλόγες και τα στιγμιότυπα συγκλονίζουν.

eleni-hatzidou-foties.jpg

Οι σκέψεις της είναι εκεί, ωστόσο, η τραγουδίστρια βρίσκεται πια στην Αθήνα μετά τις καλοκαιρινές διακοπές και οικογενειακώς προετοιμάζονται για την επάνοδο στην καθημερινή τους ρουτίνα.

Η Μελίτα για παράδειγμα ξεκίνησε ξανά την αγαπημένη της εξωσχολική δραστηριότητα που δεν είναι άλλη από τη μαγειρική.

eleni-hatzidou-kori.jpg

Το κοριτσάκι ξεκίνησε μαθήματα μαγειρικής από πολύ μικρή ηλικία και κατά καιρούς η Ελένη Χατζίδου έχει δημοσιεύσει στιγμιότυπα με τη μικρή σεφ επί τω έργω.

Τι έχει φτιάξει; Κέικ, κιμαδόπιτα, μπισκότα.

hatidou melita keik 3
eleni xatzidou kimadopita mageireuei 1

Η μικρούλα που τον Σεπτέμβρη θα γιορτάσει τα τέταρτα γενέθλιά της ενθουσιάζεται κάθε φορά που μπαίνει στην κουζίνα. Η μαγειρική είναι άλλωστε μία δημιουργική δραστηριότητα ειδικά για τα μικρά παιδιά που έχουν ζωηρή φαντασία και όρεξη να ανακαλύψουν το κάθε τι. Επιπλέον, τους δίνει τη δυνατότητα να μάθουν τροφές, τα οφέλη τους, να εξασκήσουν τις κινητικές τους δεξιότητες και να συνεργάζονται.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved