Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Με τον γιο του στην Επίδαυρο - Η ιδιαίτερη φωτογραφία

Μία νέα φωτογραφία του κατάξανθου Αναστάση δημοσίευσε στο Instagram o γνωστός ηθοποιός.

Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Με τον γιο του στην Επίδαυρο - Η ιδιαίτερη φωτογραφία

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης έχει αδυναμία στον μοναχογιό του και δεν το κρύβει. Το τρίχρονο αγοράκι πρωταγωνιστεί συχνά στις αναρτήσεις του μπαμπά του. Με αφορμή τα τρίτα του γενέθλια τον περασμένο Ιούλη, ο ηθοποιός είχε δημοσιεύσει μία φωτογραφία τους γράφοντας:

«Ξημέρωσε η ευλογημένη μέρα! Πατρίδα μου, γη μου, αίμα μου!

Χρόνια σου πολλά καλοκαίρι μου!»

mpourdoumis-gios-(2).jpg

Ακόμα και μετά τον χωρισμό του με τη Λένα Δροσάκη, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης φροντίζει να περνά με τον μικρό Αναστάση όσο περισσότερο χρόνο μπορεί. Τις μέρες αυτές βρίσκεται στην Επίδαυρο στα πλαίσια της περιοδείας με την παράσταση Τρωάδες. Μαζί του και ο μικρός Αναστάσης και ο ηθοποιός τον φωτογράφισε στη σκηνή του αρχαίου θεάτρου της Επιδαύρου.

mpourdoumis-gios-1.jpg

Ακόμα πιο ιδιαίτερη είναι η παρακάτω φωτογραφία. «Έλα μπαμπά! Ξεκινάει! Πάμε να παίξουμε!» έγραψε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης χιουμοριστικά.

https://www.instagram.com/p/CwE8h0PMZa6/

Για τον πρώην σύζυγό της, η Λένα Δροσάκη είχε πει σε συνέντευξή της:

«Είναι καταπληκτικός πατέρας. Ασχολείται μαζί του, παίζουν, του κάνει τον καραγκιόζη. Ο Αναστάσης είναι πολύ τυχερός που τον έχει».

mpourdoumis-gios-2.jpg

Ο ηθοποιός στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» είχε πει για τον ερχομό του γιου του στη ζωή του και την πατρότητα:

«Σίγουρα η ζωή αλλάζει, αν μη τι άλλο το κέντρο βάρους και η προσοχή είναι στον Αναστάση και στην οικογένεια. Από τη στιγμή που αποκτάς οικογένεια αλλάζουν τα πάντα, φεύγεις από τον προσανατολισμό και τον προορισμό που έχει να κάνει μόνο με σένα. Μπαίνεις όντως σε ένα δεύτερο πλάνο και είναι καλό αυτό, το βλέπεις διαφορετικά και είναι καλό αυτό. Ασχολούμαι με τον γιο μου, γιατί και το ήθελα και μου άρεσε και κάποια πράγματα πήρα το «κολάι» πολύ γρήγορα, για παράδειγμα το μπάνιο του παιδιού, και είναι και ένα παιδί της καραντίνας».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved