Σάββας Πούμπουρας: «Ραντεβού με το αγχολυτικό μου» - Η νέα ανάρτηση με την κόρη του

Νέες φωτογραφίες με τη μικρή Κυνθια δημοσίευσε στο Instagram o παρουσιαστής. 

Σάββας Πούμπουρας: «Ραντεβού με το αγχολυτικό μου» - Η νέα ανάρτηση με την κόρη του

Ο Σάββας Πούμπουρας λατρεύει να περνά χρόνο με την κόρη του και συχνά μοιράζεται μέσα από το προφίλ του στο Instagram στιγμιότυπα από όσα κάνουν μαζί. Μεταξύ αυτών και η μαγειρική, η μεγάλη αγάπη του παρουσιαστή, μιας και λατρεύει να μπαίνει στην κουζίνα και να δοκιμάζει συνταγές για σνακ, φαγητά και γλυκά.

savvas-poumpouras-me-kori-stin-kouzina5.jpg

Μπαμπάς και κόρη στην κουζίνα.

Μία ακόμα μεγάλη αγάπη του Σάββα Πούμπουρα είναι τα ταξίδια. Η Κύνθια έβγαλε διαβατήριο και έκανε το πρώτο της ταξίδι με αεροπλάνο πριν καν γίνει ενός έτους. Έκτοτε ακολούθησαν πολλές ακόμα εξορμήσεις εντός και εκτός Ελλάδος.

https://www.instagram.com/p/Cc7F6Inqj3c/

Στα πρόσφατα στιγμιότυπα που μοιράστηκε με τους ακολούθους του ο παρουσιαστής μπαμπάς και κόρη βρισκονται στο λιμάνι της Ραφήνας. Η πρώτη φωτογραφία, η πιο κοντινή, είναι ελαφρώς κουνημένη, κάτι που μάλλον την κάνει πιο… καλλιτεχνική.

savvas-poumpouras-2.jpg

Η δεύτερη είναι λίγο πιο μακρινή, αλλά πιο καθαρή και τρυφερή.

savvas-poumpouras-1.jpg

«Ραντεβού με το αγχολυτικό μου» έγραψε ο Σάββας Πούμπουρας στην ανάρτησή του.

Η Κύνθια γεννήθηκε τον Δεκέμβρη του 2019 και μέσα από παλιότερες αναρτήσεις του ο παρουσιαστής είχε μιλήσει για τον χαρακτήρα της και για τα στοιχεία που θαυμάζει σε εκείνη. Πιο συγκεκριμένα, όταν σε ένα Q&A στο Instagram, ένας ακόλουθός του τον είχε ρωτήσει τι θαυμάζει στον χαρακτήρα της Κύνθιας, εκείνος είχε πει: «Την ανεξαρτησία της».

https://www.instagram.com/p/CckCYO2qxb9/
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved