Κατερίνα Παπουτσάκη: Παιχνίδια με τους γιους της στην άμμο

Η Κατερίνα Παπουτσάκη και ο Κίμωνας «έθαψαν» τον Μάξιμο στην άμμο. 

Κατερίνα Παπουτσάκη: Παιχνίδια με τους γιους της στην άμμο

Η Κατερίνα Παπουτσάκη απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές στη Σητεία. Μαζί της και οι δύο γιοι της, Μάξιμος και Κίμωνας, οι οποίοι κλέβουν την παράσταση στις αναρτήσεις της.

Παρακάτω η selfie της ηθοποιού στην παραλία στην οποία πίσω όπως λέει και η ίδια στο Instagram Story της φαίνεται ο Μάξιμος.

katerina-papoutsaki-gioi-diakopes-kriti-(1).jpg

Νέα στιγμιότυπα από τις καλοκαιρινές της διακοπές έχει μοιραστεί με τους ακολούθους της η Κατερίνα Παπουτσάκη και τις τελευταίες μέρες. Από τα στιγμιότυπα που ξεχώρισαν είναι και το παρακάτω. Η ηθοποιός και ο Κίμωνας έθαψαν τον Μάξιμο στην άμμο και τράβηξαν αυτήν την αναμνηστική φωτογραφία. Διαχρονική και αγαπημένη δραστηριότητα της παραλίας που όσα χρόνια και αν περάσουν τα παιδιά δε βαριούνται ποτέ.

katerina-papoutsaki-gioi-ammos.jpg

Η Κατερίνα Παπουτσάκη φωτογραφήθηκε με τους γιους της και μέσα στη θάλασσα στην παραλία Σταούσα στη Νότια Κρήτη. Η ηθοποιός είναι πιο ξεκούραστη και χαλαρή από ποτέ. Όσο για τα παιδιά, απολαμβάνουν τα παιχνίδια μέσα στο νερό. Οι φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους.

Οι άφιλτρες φωτογραφίες και το age shaming

Το τελευταίο διάστημα η Κατερίνα Παπουτσάκη έχει δημοσιεύσει αρκετές φωτογραφίες της από τις διακοπές της. Στις περισσότερες ποζάρει με το μαγιό της, χωρίς ίχνος μακιγιάζ και φίλτρου. Τα σχόλια των ακολούθων της είναι ως επί των πλείστων αποθεωτικά με τους περισσότερους να την επικρατούν για την επιλογή να ανεβάζει φωτογραφίες φυσικές και αυθόρμητες.

Στην παρακάτω φωτογραφία της ωστόσο, ένα σχόλιο, έκανε η διαφορά.

katerina-papoutsaki-(5).jpg

Η ηθοποιός πόζαρε με Κίμωνα στο φακό στη βεράντα του σπιτιού της και μία ακόλουθος έγραψε: «Τα χρόνια περνούν για όλους».

sxolio-papoutsaki.jpg

Η ηθοποιός απάντησε εύστοχα και με ψυχραιμία δείχνοντας για ακόμα μία φορά πόσο ακομπλεξάριστη είναι.

«Κανείς δεν το αμφισβητεί αυτό. Καλά να περνάς»

1692263416001-589457124-sxolio-papoutsaki-2.jpg
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved