Αγγελική Δαλιάνη: Η Λυδία την έφτασε στο ύψος – Η τρυφερή ανάρτηση στο Instagram

Μία φωτογραφία με την κόρη της δημοσίευσε στο Instagram η Αγγελική Δαλιάνη.

Αγγελική Δαλιάνη: Η Λυδία την έφτασε στο ύψος – Η τρυφερή ανάρτηση στο Instagram

Η κόρη του Μάνου Παπαγιάννη και της Αγγελικής Δαλιάνη γιόρταζε χθες και η ηθοποιός της ευχήθηκε και διαδικτυακά με μία ανάρτηση. «Χρόνια πολλά πολύτιμή μου Μαρία Λυδία Παπαγιάννη» έγραψε στο Instagram Story που δημοσίευσε. Στη φωτογραφία η Αγγελική Δαλιάνη έχει πάρει την κόρη της αγκαλιά και εκείνη της δίνει ένα φιλί στο μάγουλο.

lidia-papagianni-giorti.jpg

Επίσης, η ηθοποιός δημοσίευσε και την παρακάτω φωτογραφία της εορτάζουσας. Την ίδια φωτογραφία δημοσίευσε στο προφίλ του και ο Μάνος Παπαγιάννης ο οποίος έγραψε: «Μαζί με τη μισή Ελλάδα! Χρόνια πολλά Μαρία Λυδία!».

lidia-papagianni-giorti-2.jpg

Η Λυδία Παπαγιάννη έγινε 14 ετών τον περασμένο Μάη και όπως φαίνεται και στην παραπάνω φωτογραφία έχει ήδη φτάσει τη μαμά της στο ύψος. Εξωτερικά μοιάζει και στους δύο τους γονείς αν και όσο μεγαλώνει τα χαρακτηριστικά και οι εκφράσεις της, μάλλον θυμίζουν περισσότερο αυτά της μαμάς της.

Τις μέρες αυτές σύσσωμη η οικογένεια απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές στη Μεσσηνία. Οι φωτογραφία από το Πολυλίμνιο είναι απλά μαγευτικές.

Στη Μεσσηνία γιόρτασε η Αγγελική Δαλιάνη και τα 44α γενέθλιά της λίγε μέρες πριν.

«Birthday party 🎈

** Ένα απλό πάρτυ γενεθλίων με διακριτικότητα και καθόλου ανυπομονησία για την τούρτα 😂😂🎂#Nikitas swipe ➡️ και δες το βίντεο» έγραψε στην ανάρτησή της.

Ο Νικήτας που είναι φτυστός ο μπαμπάς του, όπως λέει και η ίδια η ηθοποιός στην ανάρτησή της, έκλεψε τις εντυπώσεις.

https://www.instagram.com/p/Cv1kgOmtNLP/
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved