Father and daughter: Οι τρυφερές φώτο του Γιώργου Καράβα με την κόρη του

plus το ξεκαρδιστικό βίντεο με τα παιδιά του κατά τη διάρκεια challenge.

Father and daughter: Οι τρυφερές φώτο του Γιώργου Καράβα με την κόρη του

O Γιώργος Καράβας και η Ραφαέλα Ψαρρού έχουν μια υπέροχη οικογένεια. Ο έρωτάς τους και η αγάπη τους δημιούργησε δύο υπέροχα αγγελούδια, την Καλλιόπη και τον Φίλιππο.

Πρόσφατα ο Γιώργος Καράβας, δημοσίευσε ένα ξεκαρδιστικό βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram δείχνοντας τον ίδιο και τα παιδιά του να παίζουν ένα challenge με την τορτίγια και το νερό που έχει γίνει viral στο διαδίκτυο.

Οι τρεις τους όπως θα δείτε, παίζουν «πέτρα, ψαλίδι, μολύβι, χαρτί». Στα χέρια τους κρατούν την τοργίγια και στο στόμα κρατούν νερό. Ο κερδισμένος χτυπά τον χαμένο του αντίπαλο με την τορτίγια. Στόχος; Να μην γελάσουν για να μην χυθεί το νερό από το στόμα.

https://www.instagram.com/reel/CvuH5niO_rc/


«Η κόρη μου με σέρνει από τη μύτη, αλλά στον γιο μου έχω ιδιαίτερη αδυναμία», είχε πει σε συνέντευξή του ο Γιώργος Καράβας ενώ για την οικογένειά του είχε αποκαλύψει στον Γρηγόρη Αρναούτογλου: «Περνάμε ωραία, γελάμε, αγαπιόμαστε, είμαι ακόμα ερωτευμένος μετά από 10 χρόνια μαζί της, δηλαδή την ποθώ ως γυναίκα, που είναι πολύ σημαντικό. Περνάμε ωραία και με τα παιδιά μας».

Οι φωτογραφίες με την Καλλιόπη

Πριν λίγες μέρες ο Γιώργος Καράβας δημοσίευσε τρεις τρυφερές φωτογραφίες με την κόρη του. Φωτογραφίες που δείχνουν την αδυναμία που της έχει. Τι και αν λέει ότι έχει ιδιαίτερη αδυναμία στον Φίλιππο; Οι φωτογραφίες άλλο δείχνουν. Ότι η κόρη του τον κάνει να λιώνει για χάρη της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved