Ελιάνα Χρυσικοπούλου: Στην Κίμωλο με τις κόρες της – Οι ονειρικές φωτογραφίες

Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου συνεχίζει τις διακοπές με τις κόρες της.

Ελιάνα Χρυσικοπούλου: Στην Κίμωλο με τις κόρες της – Οι ονειρικές φωτογραφίες

Από την Πελοπόννησο στην Κίμωλο βρέθηκε η Ελιάνα Χρυσικοπούλου, η οποία μετά την αυλαία της εκπομπής «Ελένη» τον περασμένο μήνα λόγω καλοκαιριού, απολαμβάνει τις διακοπές της .

Μαζί της και οι δύο κόρες της, Ισαβέλλα και Βικτώρια, οι οποίες και πρωταγωνιστούν στις περισσότερες αναρτήσεις της.

eliana-xrusikopoulou-kores-magio.jpg

«Πώς χωράει τόση χαρά σε ένα τόσο δα νησάκι» έγραψε στην πρώτη της ανάρτηση από το γραφικό νησί των Κυκλάδων. Οι φωτογραφίες που δημοσίευσε είναι μετρημένες στα δάχτυλα, αποτυπώνουν όμως το πόσο απολαμβάνουν την παραμονή τους εκεί. Τι είδαμε σε αυτές; παραδεισένιες παραλίες, λαχταριστά φαγητά, ένα φυσικό τοπίο που αγαλλιάζει την ψυχή και την Ελιάνα Χρυσικοπύλου πιο ανέμελη και ξεκούραστη από ποτέ.

Δείτε τις στην gallery που ακολουθεί.

Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου λατρεύει τα ταξίδια και με κάθε ευκαιρία πραγματοποιεί μακρινές και κοντινές εξορμήσεις μόνη ή και με τις κόρες της.

Οι καλοκαιρινές της διακοπές ξεκίνησαν με μία σύντομη επίσκεψη στην Αίγινα το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος.

eliana-xrusikopoulou-aigina-(13).jpg

Έπειτα η δημοσιογράφος ταξίδεψε στη Σίφνο χωρίς της κόρες της από όπου και μοιράστηκε τις εμπειρίες της με όσα έκανε και είδε στο νησί.

eliana-xrysikopoulou-diakopes-(4).jpg

Σειρά είχαν τα Λουτρά Κυλλήνης. Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου με τις μικρές Ισαβέλλα και Βικτώρια έμειναν σε πολυτελές γνωστό ξενοδοχείο, μέσα στο οποίο έκαναν μπάνια στην πισίνα και έπαιξαν στις νεροτσουλήθρες.

eliana-xrysikopoulou-diakopes-(6).jpg
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved