Δούκισσα Νομικού: Η κόρη της τη φωτογράφισε και το αποτέλεσμα ήταν αυτό!

Η Αναστασία ήθελε να τη φωτογραφίσει και η μαμά, Δούκισσα και της χάλασε χατήρι.

Δούκισσα Νομικού: Η κόρη της τη φωτογράφισε και το αποτέλεσμα ήταν αυτό!

Δούκισσα Νομικού

Οι αναρτήσεις της Δούκισσας Νομικού φέτος το καλοκαίρι με τα παιδιά της ήταν λιγοστές. Δεν μοιράστηκε με το κοινό της φωτογραφίες, όπως έκανε τα προηγούμενα καλοκαίρια και η μόνη που είδαμε ήταν τούτη εδώ... που τη δείχνει στη Σχοινούσα με την οικογένειά της.

doukissa-nomikou-sxoinousa.jpg

Όπως και να έχει η Δούκισσα Νομικού περνά ένα όμορφο καλοκαίρι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και απολαμβάνει τις στιγμές και τα παιχνίδια στην άμμο με τα παιδιά της. Η ίδια επιλέγει να παραθερίζει μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα και το μόνο που χρειάζεται είναι η ομπρέλα της, η ψάθα της, τα καρεκλάκια της και φυσικά την οικογένειά της.

Πριν λίγες ώρες όμως, αποφάσισε να κάνει μια μικρή εξαίρεση και να αναρτήσει φωτογραφία της, έτσι όπως την απαθανάτισε η κόρη της.

«Η Αναστασία ήθελε να με βγάλει μια φωτογραφία», έγραψε στο Insta story που δημοσίευσε δείχνοντας μας την αστεία πόζα που πήρε για χάρη της.

doukissa-nomikou-anartisi-anastasia.jpg

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Αναστασία δείχνει το φωτογραφικό της ταλέντο. Τον χειμώνα που μας πέρασε, η Δούκισσα Νομικού είχε δημοσιεύσει ξανά φωτογραφίες που είχε τραβήξει η κόρη της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved