Κλέλια Ρένεση: Η φωτογραφία με την κόρη της στη Γαύδο

Μαμά και κόρη κάθονται δίπλα στη θάλασσα.

Κλέλια Ρένεση: Η φωτογραφία με την κόρη της στη Γαύδο

Η Κλέλια Ρένεση δεν δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες της κόρης της. Οι περισσότερες αναρτήσεις της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προτιμά να αφορούν την τέχνη και θέματα κοινωνικά, πολιτικά κ.α. που την προβληματίζουν και την απασχολούν. Μέσα από το προφίλ της στο Instagram τοποθετείται για θέματα της επικαιρότητας, θέτει ερωτήματα στους ακολούθους της και εκφράζει πράγματα που σκέφτεται και νιώθει.

Το διάστημα αυτό βρίσκεται στην αγαπημένη της Γαύδο, το νησί που νιώθει σαν δικό της και από το οποίο έχει εμπνευστεί τους στίχους για το παρακάτω τραγούδι σε μουσική του Νίκου Στρατάκη.

Η ηθοποιός έχει τοποθετηθεί δημόσιο για προβλήματα του νησιού, ξέρει κάθε του σημείο, του ς ανθρώπους του κα περνά πολλές εβδομάδες εκεί μαζί με την κόρη της, Κοραλία.

Από την παραλία Σαρακίνικο είχε δημοσιεύσει πρόσφατα την παρακάτω φωτογραφία γράφοντας:

«Ο τόπος που σου δίνει κ του δίνεσαι.. παραδίνεσαι»

klelia-ranesi-gaudos.jpg

Ένα ακόμα στιγμιότυπο από το νησί δημοσίευσε και χθες. Αυτή τη φορά απαθανάτισε το λιμάνι με τις ψαρόβαρκες. Η Κοραλία κρατά το χέρι της και η ηθοποιός γράφει χιουμοριστικά:

«Θα πάρω μία ψαρόβαρκα το μωρό μου»

klelia-renesi-kori.jpg

Η Κοραλία γεννήθηκε το 2019 και οι φορές που την έχουμε δει στις αναρτήσεις της μαμάς της είναι ελάχιστες. Μία από αυτές είναι και η παρακάτω, ένα στιγμιότυπο που είχε δημοσιεύσει η Κλέλια Ρένεση έναν μήνα πριν.

renesi-kori.jpg

Η ηθοποιός σε συνέντευξή της είχε πει για την κόρη της:

«Η κόρη μου έχει δικό της γίγνεσθαι, μία δική της φιλοσοφία από την ώρα που γεννήθηκε. Της λέω να πάει στο δωμάτιό της και μου απαντά να πάω εγώ. Τι θα γίνει στην εφηβεία, δεν ξέρω. Ενώ είναι εξαντλητικό για εμένα να βάζω όρια, προσπαθώ να της το μάθω. Η αποστολή μου είναι να καταλάβω και να δω ποια είναι τα δικά της μαγικά κόλπα, ώστε να μην την γεμίσω με σκουπιδαριό από άλλα δικά μου».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved