Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η πιο τρυφερή φωτογραφία του γιου της στις διακοπές είναι αυτή

Ο μικρός Γιάννης ποζάρει στον φακό με τον νέο του «φίλο».

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η πιο τρυφερή φωτογραφία του γιου της στις διακοπές είναι αυτή

Μετά το τέλος της εκπομπής «Happy Day» για το καλοκαίρι στις αρχές του προηγούμενου μήνα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές. Εδώ και μέρες βρίσκεται στην Πάρο, το αγαπημένο της νησί στο οποίο περνά με την οικογένειά της το μεγαλύτερο μέρος των διακοπών της κάθε χρόνο.

stamatina-tsimtsili-diakopes.jpg

Οι φωτογραφίες που δημοσιεύει στο προφίλ της στο Instagram αποδεικνύουν πόσο ξεκούραστη, ανανεωμένη και μαυρισμένη είναι.

stamatina-tsimtsili-giannis-(2).jpg

Βέβαια, από το καλοκαιρινό πρόγραμμα των διακοπών της δε λείπουν και οι εξορμήσεις στα γύρω νησιά.

Τις μέρες αυτές για παράδειγμα σύσσωμη η οικογένεια βρίσκεται στη Σύρο, όπου λίγες μέρες πριν παρακολούθησαν τη συναυλία του Γιώργου Θεοφάνους. Η παρουσιάστρια μοιράστηκε πολλά ακόμα στιγμιότυπα από την πρωτεύουσα των Κυκλάδκων και ένα από αυτά, το πιο γλυκό, ήταν με τον γιο της, Γιάννη.

Το αγοράκι έχει πάρει στην αγκαλιά του ένα γατάκι και η Σταματίνα Τσιμτσιλή τον φωτογράφισε. Όπως συνηθίζει βέβαια, απέφυγε στην ανάρτησή της να δείξει τα χαρακτηριστικά του προσώπου του γιου της, ακόμα και έτσι είναι ίσως η πιο τρυφερή φωτογραφία του μικρού αγοριού που έχει δημοσιεύσει μέχρι σήμερα.

stamatina-tsimtsili-gios.jpg

Όπως έγραψε στην ανάρτησή της η παρουσιάστρια, δεν ξετρελάθηκε μόνο ο Γιάννης με το μικρό γατάκι, αλλά και οι αδερφές του.

«Τα παιδάκια μου λάτρεψαν αυτό το υπέροχο γατάκι που όμως που είπαν το λένε marshmallow», έγραψε.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved