Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η selfie στη Σύρο με τον Θέμη Σοφό και τον γιο τους

Το στιγμιμότυπο από τη συναυλία του Γιώργου Θεοφάνους στη Σύρο. 

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η selfie στη Σύρο με τον Θέμη Σοφό και τον γιο τους

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές και οι αναρτήσεις της τις τελευταίες εβδομάδες περιλαμβάνουν στιγμιότυπα ξεγνοιασιάς και ανεμελιάς. Όπως κάθε χρόνο, ετσι και φέτος η παρουσιάστρια περνά το μεγαλύτερο μέρος των διακοπών της στην Πάρο, παράλληλα ωστόσο, κάνει μικρές εξορμήσεις στα γύρω νησιά των Κυκλάδων.

Τις μέρες αυτές βρίσκεται στην Σύρο και χθες παρακολούθησε τη συναυλία του Γιώργο Θεοφάνους του οποίου τραγούδια ερμήνευσε ο Μανώλης Μητσιάς. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μοιράστηκε με τους ακολούθους της κάμποσα στιγμιότυπα από τη συναυλία, αλλά και μία selfie με τον Θέμη Σοφό και τον γιο τους. Ιδού.

stamatina-tsimtsili-themis-sofos-giannis.jpg

Η παρουσιάστρια όλα αυτά τα χρόνια είναι φειδωλή με της αναρτήσεις που αφορούν στα παιδιά της. Ο Γιάννης είναι ο μικρότερος σε ηλικία και όπως φαίνεται και από μία φωτογραφία που δημοσίευσε πρόσφατα κατά τη διάρκεια των διακοπών τους η Σταματίνα Τσιμτσιλή, έχει μεγαλώσει και αυτός αρκετά.

stamatina-tsimtsili-giannis-(2).jpg

Όσο για τα δύο κορίτσια, Νάγια και Μαίρη, παρακάτω μερικά στιγμιότυπα από τα σοκάκια της Πάρου που ανέβασε στο Instagram η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

stamatina-tsimtsili.jpg
stam_tsimtsili_diakopes-stin-paro-(2).jpg

Η παρουσιάστρια θα ξεκουραστεί και αυτόν τον μήνα και από Σεπτέμβρη θα επιστρέψει στα πλατό του Happy Day, το οποίο και φέτος θα κρατά συντροφιά στους τηλεθεατές για 11η χρονιά.

Στο τέλος της εκπομπής της στις αρχές Ιούλη η Σταματίνα Τσιμτσιλή είχε γράψει:

«Τι να πω για αυτήν την παρέα που έγινε δεύτερη οικογένεια, το πρωινό ξύπνημα που έμελλε να γίνει η πιο γλυκειά συνήθεια των τελευταίων 10 ετών.

Σας ευχαριστώ μέσα απ’ την καρδιά μου για τις όμορφες στιγμές που έχουμε περάσει και την σχέση που έχουμε δημιουργήσει.

Σήμερα συγκινηθήκαμε, γελάσαμε και φεύγουμε με την υπόσχεση ότι τον Σεπτέμβρη θα επιστρέψουμε δριμύτεροι και ακόμα πιο happy για το πρωινό μας καφεδάκι!»

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved