Χρανιώτης - Αβασκαντήρα: Καλοκαιρινά στιγμιότυπα με τον γιο τους

Νέα στιγμιότυπα με τον μικρό Αλέξανδρο δημοσίευσε το ζευγάρι.

Χρανιώτης - Αβασκαντήρα: Καλοκαιρινά στιγμιότυπα με τον γιο τους

Τις καλοκαιρινές τους διακοπές απολαμβάνουν ο Γιώργος Χρανιώτης και η Γεωργία Αβασκαντήρα με τον γιο τους, Αλέξανδρο. Το ζευγάρι βρίσκεται στο Ξυλόκαστρο και η χορογράφος μοιράστηκε με τους ακολούθους της στο Instagram στιγμιότυπα με το κατάξανθο αγόρι.

Ο Αλέξανδρος με τα μπουκλωτά μακριά του μαλλιά, και το μαγευτικό τοπίο κάνουν τις φωτογραφίες της απολαυστικές. .

Δείτε τα στιγμιότυπα που μοιράστηκε στην gallery που ακολουθεί.

Τον Ιούνη ο Αλέξανδρος γιόρτασε τα τρίτα γενέθλιά του. Το πάρτι έγινε σε εξωτερικό χώρο και είχε θέμα τη θάλασσα και τα θαλάσσια ζώα. Το όλο ύφος ήταν μίνιμαλ και boho, όπως άλλωστε είναι και γενικότερα το στιλ του ζευγαριού.

https://www.instagram.com/p/CtZkOsYoN3j/

Ο Γιώργος Χρανιώτης και η Γεωργία Αβασκαντήρα είναι αγαπημένοι, δηλώνουν ερωτευμένοι και ο ερχομός του γιους τους, τους έχει δέσει ακόμα πιο πολύ. Σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» ο Γιώργος Χρανιώτης είχε πει για τη σύζυγό του:

«Μέχρι τα 40 μου δεν σκεφτόμουν την οικογένεια. Ένιωθα ότι θα με βγάλει από τη δουλειά μου. Με φόβιζε η ιδέα της αλλαγής της πάνας. Μία ψυχολόγος είπε σε έμενα και τη Γεωργία Αβασκαντήρα ότι καλός γονέας είναι αυτός που τα κουτσοκαταφέρνει».

«Με τη γυναίκα μου τσακωνόμαστε συνέχεια προφανώς, γιατί είμαστε ερωτευμένοι. Υπάρχουν εντάσεις που ευτυχώς καταλήγουν σε ωραίες διαδικασίες. Δεν γίνεται όταν έναν άνθρωπο τον θέλεις και σε αφορά πάρα πολύ να μη μαλώσεις μαζί του.»

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved