To κοριτσάκι με τα υπέροχα μάτια και τα σγουρά μαλλιά είναι κόρη γνωστής ηθοποιού

Η ηθοποιός δημοσίευσε πολλές φωτογραφίες της κόρης της σχολιάζοντας τις μπούκλες της.

To κοριτσάκι με τα υπέροχα μάτια και τα σγουρά μαλλιά είναι κόρη γνωστής ηθοποιού

Luna Lose

Πιθανόν να μην το έχετε μαντέψει… Το κοριτσάκι της φωτογραφίας είναι η Lula Lose, κόρη της ηθοποιού Liv Tyler και πρόσφατα γιόρτασε τα 7α γενέθλιά της.

Η μητέρα της μάλιστα δημοσίευσε φωτογραφίες από τα γενέθλιά της γράφοντας: « 'Ηταν διασκεδαστικό. Ευτυχισμένα 7α γενέθλια στην αγαπημένη μου Lula Rose».

https://www.instagram.com/p/CupTxI3p5fS/

Η 46χρονη ηθοποιός είναι μητέρα τριών παιδιών: του 18χρονου Milo που απέκτησε από τον γάμο της με τον Άγγλο μουσικό-τραγουδιστή Royston Langdon, του 8χρονου Sailor και της 7χρονης Lula Rose από τη σχέση της με τον David Gardner.

https://www.instagram.com/p/CuHTeRnL2PG/

Τα τελευταία χρόνια η ηθοποιός ζει στο Λονδίνο κι έχει αφιερωθεί στην οικογένειά της. Ασχολείται με τον υπερβατικό διαλογισμό εδώ και αρκετά χρόνια και όπως είχε πει σε ένα φιλανθρωπικό γκαλά του Ιδρύματος David Lynch «με βοηθά να παίρνω καλύτερες αποφάσεις και να είμαι καλύτερη μητέρα, κι απλώς αντιμετωπίζω το καθημερινό άγχος του σύγχρονου κόσμου στον οποίο ζούμε. Με βοηθά στα πάντα».

Έχει μεγάλη λατρεία στα παιδιά της και αρκετά συχνά το τελευταίο διάστημα αναρτά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, φωτογραφίες τους.

Όπως αυτές της Lula Lose με τα υπέροχα μάτια και τα σγουρά μαλλιά.

«Luna Rose Η εξέλιξη που έχουν αυτές οι θεϊκές μπούκλες», σχολίασε η ηθοποιός.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved