Τανιμανιδάκια: Η φώτο του μπαμπά Σάκη με τα κορίτσια του μετά από καιρό

Ανάρτηση με τις δίδυμες κόρες του έκανε ο Σάκης Τανιμανίδης μετά από καιρό.

Τανιμανιδάκια: Η φώτο του μπαμπά Σάκη με τα κορίτσια του μετά από καιρό

Καιρό είχαμε να δούμε τις μικρές, Φιλίππα και Αριάνα. Μπορεί οι γονείς τους να κάνουν συχνά αναρτήσεις στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram, όμως φωτογραφίες των μικρών είχαμε να δούμε από τη μέρα γενεθλίων της Χριστίνας Μπόμπα. Τελευταία ανάρτηση στους λογαριασμούς τους ήταν τούτη εδώ. Ένα βίντεο που δείχνει τον Σάκη με τις κόρες του να πηγαίνουν την τούρτα στη μαμά Χριστίνα.

«Όσα χρόνια και να μεγαλώσεις θα είσαι πάντα το κορίτσι μου! ❤️ #happybirthday @chrismpo»

https://www.instagram.com/reel/CuH6ExVu9kp/

Η Φιλίππα και η Αριάνα σε νέες περιπέτειες

Φαίνεται ότι κατευθύνονται προς νέο προορισμό οι μικρές με τους γονείς τους. Όλο αυτό το διάστημα ήταν στην Αντίπαρο, όμως η νέα ανάρτηση μέσα από πλοίο δείχνει ότι η οικογένεια Τανιμανίδη κατευθύνεται σε άλλο νησί.

Τη φωτογραφία δημοσίευσε ο Σάκης Τανιμανίδης και δείχνει τις κόρες του να κοιτούν έξω από το παράθυρο του πλοίου.

tanimanidakia.jpg

Αριάνα και Φιλίππα Τανιμανίδη

Από το κουκλάκι που κρατά στα χέρια της, αναγνωρίζουμε τη Φιλίππα. Η Αριάνα φορά ρούχα στις αποχρώσεις του ροζ. Αυτό το χρώμα έκανε τη Μαρίνα Βερνίκου, φίλη του ζευγαριού να αναρτήσει φωτογραφία της, ταυτίζοντάς τη με την κούκλα, Barbie.

tanimanidaki.jpg

Αριάνα Τανιμανίδη

Η Αριάνα και η Φιλίππα, κρατούν στα χέρια τους τις περισσότερες φορές τα αγαπημένα τους λούτρινα. Δύο μαλακά παιχνίδια, που όπως φαίνεται είναι τα δικά τους παιχνίδια αγκαλιάς ή αλλιώς μεταβατικά αντικείμενα.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved