Το αγοράκι της φωτογραφίας είναι γνωστός Έλληνας ηθοποιός και πατέρας δύο παιδιών

Πιθανόν να έχετε μαντέψει ότι το αγοράκι είναι ο Γιάννης Στάνκογλου. 

Το αγοράκι της φωτογραφίας είναι γνωστός Έλληνας ηθοποιός και πατέρας δύο παιδιών

Ο Γιάννης Στάνκογλου δημοσίευσε πρόσφατα στον λογαριασμό του στο Instagram δύο φωτογραφίες του με διαφορών αρκετών δεκαετιών.

Για την ακρίβεια, η πρώτη ήταν από την παιδική του ηλικία

yiannisstankoglou.jpg

και η δεύτερη τωρινή.

yiannisstankoglou1.jpg

Και στις δύο φοράει τραγιάσκα κι έχει περασμένη χιαστή την τσάντα. Έγραψε μάλιστα χαρακτηριστικά: «Μερικά πράγματα μένουν σταθερά σε αυτή τη ζωή».

Η οικογένεια του

Ο Γιάννης Στάνκογλου είναι παντρεμένος με την Αλίκη Δανέζη – Knutsen κι έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, τη Φοίβη και τον Φίλιππο.

https://www.instagram.com/p/Cgbjg4Et-Eo/

Σπάνια κάνει αναρτήσεις με τα παιδιά του και συνήθως είναι με κάποια αφορμή όπως τα γενέθλιά τους.

https://www.instagram.com/p/CtWJxwmtKA7/

Στις συνεντεύξεις του αναφέρεται στο πώς έχει αλλάξει ο τρόπος που αντιμετωπίζει τα πράγματα απ’όταν έγινε πατέρας αλλά και στη σχέση που έχει με την κόρη και τον γιο του.

Είχε πει χαρακτηριστικά στην εκπομπή «Πάμε Δανάη»: «Με άλλαξαν πολύ τα παιδιά μου. Έχω κάνει πίσω τον εγωκεντρισμό μου και με έχουν κάνει καλύτερο άνθρωπο. Με την κόρη μου μιλάμε πολύ. Θα ήθελα να γνωρίσω και να κάνω μέχρι και παρέα με τον άνθρωπο που θα έχει δίπλα της. Όταν είδα την κόρη μου στην «Μήδεια», ένιωσα περήφανος, συγκινήθηκα και δεν περίμενα ότι θα ήταν τόσο καλή. Ήταν σαν κανονική ηθοποιός».

Σχετικά με τα επαγγελματικά του, ο ηθοποιός περιοδεύει φέτος το καλοκαίρι με την παράσταση « Οιδίπους Τύραννος» ενώ συμμετέχει και στη νέα σειρά του Mega « Το Ναυάγιο» στην οποία υποδύεται έναν λιμενικό.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved