Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Διακοπές με τον γιο του στη Λακκόπετρα

Μπαμπάς και γιος ταξίδεψαν στη Λακκόπετρα Αχαΐας.

Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Διακοπές με τον γιο του στη Λακκόπετρα

O Αλέξανδρος Μπουρδούμης με τον γιο του. 

Διακοπές με τον γιο του, Αναστάση, απολαμβάνει ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης.

Ο ηθοποιός επέλεξε ως προορισμό τη Λακκόπετρα Αχαΐας για να ξεκουραστούν και να διασκεδάσουν. Μάλιστα δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Instagram ορισμένα στιγμιότυπα από την παραμονή τους στο ξενοδοχείο.

mpourdoumis-diakopes-me-gio.jpg
mpourdoumis-diakopes-me-gio1.jpg

Είναι οι πρώτες διακοπές του ηθοποιού με τον γιο του μετά την απόφαση να τραβήξουν χωριστούς δρόμους με τη Λένα Δροσάκη.

mpourdoumis-drosaki-gios.jpg

Το ζευγάρι είχε παντρευτεί το καλοκαίρι του 2020 ωστόσο τον περασμένο Απρίλιο αποφάσισε να μην είναι πια μαζί. Ωστόσο, διατηρεί άριστες σχέσεις καθώς προτεραιότητά του είναι ο γιος του.

Ο ρόλος της πατρότητας στη ζωή του

Ο ηθοποιός είχε μιλήσει για την αλλαγή στη ζωή του μετά τη γέννηση του παιδιού του στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα».

aleksandros-mpourdoumis-gios-kouzina-8.jpg

«Σίγουρα η ζωή αλλάζει, αν μη τι άλλο το κέντρο βάρους και η προσοχή είναι στον Αναστάση και στην οικογένεια. Από τη στιγμή που αποκτάς οικογένεια αλλάζουν τα πάντα, φεύγεις από τον προσανατολισμό και τον προορισμό που έχει να κάνει μόνο με σένα. Μπαίνεις όντως σε ένα δεύτερο πλάνο και είναι καλό αυτό, το βλέπεις διαφορετικά και είναι καλό αυτό. Ασχολούμαι με τον γιο μου, γιατί και το ήθελα και μου άρεσε και κάποια πράγματα πήρα το «κολάι» πολύ γρήγορα, για παράδειγμα το μπάνιο του παιδιού, και είναι και ένα παιδί της καραντίνας. Όταν έγινε το πρώτο«μπαμ» του κορωνοϊού, η Λένα ήταν 4 μηνών. Νομίζω μπορώ να βοηθήσω κάποιον να γράψει ένα ωραίο σίριαλ, μία μίνι σειρά για το πώς ξεκινάει μία οικογένεια μέσα στον κορωνοϊό», είχε πει μεταξύ άλλων ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved