Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Ο γιος της ξεκίνησε τις στερεές τροφές

Η φωτογραφία με το γεμάτο πιατάκι!

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Ο γιος της ξεκίνησε τις στερεές τροφές

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έγινε μαμά τον Ιανουάριο του 2023 φέρνοντας στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι. Καρπό του έρωτά της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο.

Η παρουσιάστρια όλο αυτό το διάστημα ζούσε (και ζει) την ωραιότερη περίοδο της ζωής της. Μέχρι και σήμερα έχει δημοσιεύσει αρκετά στιγμιότυπα με τον μικρό της γιο, που θα πάρει το όνομα, Βλάσης και έχει μοιραστεί σκέψεις και μερικές εμπειρίες γύρω από τη μητρότητα.

«Πώς τα καταφέρνεις; Πώς βρίσκεις χρόνο για τον εαυτό σου; Θηλάζεις; Και πώς αντέχεις; Θα αντέξεις; Έχεις βοήθεια; Γυμνάζεσαι; Μα πως αφού έκανες καισαρική! Και ένα σωρό ερωτήσεις που κατακλύζουν τις ζωές μας… Κάποιες μέρες ξυπνάω τόσο δυνατή σαν να έχω υπερφυσικές δυνάμεις. Κάποιες άλλες όμως, ξυπνάω στο σκοτάδι και όλα μοιάζουν μαύρα.

Παλεύω όμως να βρω αυτή τη δύναμη, κάθε μέρα είναι ένας αγώνας. Μόνο που αντικρίζω την ηλιαχτίδα μου όλα μοιάζουν δυνατά. Θα συνεχίσω… Στόχος μου είναι να ξεπερνάω κάθε μέρα τον εαυτό μου, να είμαι καλύτερη μαμά από χθες, παρά τις ενοχές και τύψεις, βήμα βήμα και θα τα καταφέρω. Αφού μπορώ εγώ, μπορείς κι εσύ και αντίστροφα», είχε εξομολογηθεί μέσα από τον στον προσωπικό της λογαριασμό στο Tik Tok, για το πώς βιώνει τη μητρότητα.

6 μηνών ο Βλάσης και μπήκε στις στερεές τροφές

Με δυο μικρά στιγμιότυπα, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αποκάλυψε ότι ο γιος της μπήκες στις στερεές τροφές. Μέχρι τώρα γνωρίζαμε ότι η μαμά του τον θηλάζει, όμως έφτασε τον 6ο μήνα και όπως ήταν φυσικό έπρεπε να μπουν στη διατροφή του και άλλες τροφές εκτός από το μητρικό γάλα.

Όπως βλέπετε το καρότο και η πατάτα είναι σε πρώτο πλάνο μέσα στο μπλέντερ, λαχανικά που συστήνονται από τους περισσότερους παιδιάτρους για την πρώτη φορά.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved